Οι καταρράκτες του… μετρό της Νέας Υόρκης που έγιναν viral: Πλημμύρισαν συνοικίες, δρόμοι [video]

Ο “καταρράκτης” που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις του μετρό. DW




Τον .. δικό του καταρράκτη απέκτησε το μετρό της Νέας Υόρκης, αφού οι σφοδρές βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή τις τελευταίες ημέρες, είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι, συνοικίες, αλλά και οι σταθμοί του μετρό.

Άφωνοι οι επιβάτες όπως φαίνεται και στο βίντεο κοιτούν τους καταρράκτες που έχουν δημιουργηθεί και προσπαθούν να βρουν τρόπο να μπουν ή να βγουν από το τρένο, αφού τα νερά που πέφτουν “φράζουν” τις πόρτες.

Στο Λονγκ Άιλαντ, στα ανατολικά προάστια της Νέας Υόρκης, το ύψος της βροχής έφθασε τα 10 εκατοστά, την ώρα που το Πορτ Άρθουρ στο Τέξας το ύψος του νερού έφθασε τα 20 εκατοστά, είπε ο μετεωρολόγος Ντέιβιντ Ροθ της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Οι αεροπορικές εταιρείες προχώρησαν στην ακύρωση περισσότερων από 300 πτήσεων στις ΗΠΑ, με τα περισσότερα προβλήματα να καταγράφονται σε αεροδρόμια στην περιοχή της Νέας Υόρκης όπως και στη Βόρεια Καρολίνα, σύμφωνα με τον ιστότοπο FlightAware.com.

Οι εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας καταβάλλουν προσπάθειες για την αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος σε εκατοντάδες κοινότητες, όπου οι καταρρακτώδεις βροχές ξερίζωσαν δέντρα, με αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, περισσότεροι από 600.000 καταναλωτές βρέθηκαν αντιμέτωποι με το σκοτάδι στο Μίσιγκαν, ενώ στο Νιου Τζέρσεϊ 200.000 και πλέον.

Με πληροφορίες από διεθνή ΜΜΕ

Ρατσιστικό το σύνθημα “Να τη στείλεις πίσω” που ακούστηκε σε ομιλία του Τραμπ: Δημοσκόπηση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: