Ο Καμίνης έριξε την πρώτη: Ανοιχτή διαφοροποίηση από Φώφη για τον Χρυσοχοΐδη

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά (Α) και ο βουλευτής Επικρατείας Γιώργος Καμίνης ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Ο πρώτος βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Καμίνης για χάρη του οποίου έμεινε εκτός κοινοβουλίου ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ο πρώτος που διαφοροποιείται επισήμως και καθαρά από την επίσημη γραμμή, όπως την εκφράζει η Φώφη Γεννηματά.

Ο κ. Καμίνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News24/7, αναφερόμενος στην συγκρότηση της κυβέρνησης και τη συμμετοχή σε αυτή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που αυτομάτως διεγράφη από το ΚΙΝΑΛ είπε: «Στα θετικά της γαλάζιας κυβέρνησης είναι ορισμένα στελέχη του, όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αλλά και η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα σοβαρό πρωθυπουργικό γραφείο».

Η δήλωση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση τόσο με την κριτική που ασκήθηκε στην συγκρότηση της κυβέρνησης συνολικά, όσο και ειδικότερα για την απόφαση του κ. Μητσοτάκη να υπουργοποιήσει το πρώην στέλεχος του κόμματος.

Κι όλα αυτά ενώ το απόγευμα της Πέμπτης και την Παρασκευή αναμένεται η τοποθέτηση της κυρίας Γεννηματά τόσο στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου όσο και της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του κόμματος προτίθεται να επισημάνει μεταξύ άλλων πως όσοι λοξοκοιτάζουν είτε προς τη ΝΔ είτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να φύγουν από τώρα.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal