O Γιαννακόπουλος παρουσιάσε τους τρόπους ενίσχυσης για έναν αυτάρκη Παναθηναϊκό

O ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλάει στην παρουσίαση της πλατφόρμας στήριξης του εγχειρήματος Pao Alive σε αίθουσα στο ΟΑΚΑ, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Τους τρόπους ενίσχυσης για έναν αυτάρκη Παναθηναϊκό παρουσίασε σήμερα ο ιδιοκτήτης του τμήματος μπάσκετ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

  • «Μόλις σε δυο-τρεις ημέρες από τότε που έγινε η πρώτη συνέντευξη Τύπου του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ έχουν συγκεντρωθεί αρκετά χρήματα χωρίς να έχουν κινητοποιηθεί ακόμη τα «μεγάλα πορτοφόλια».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σημείωσε ότι «ο στόχος δεν είναι τα 20 εκ, τα χρήματα αυτά είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι ο… ουρανός, τα 30εκ. τα 50εκ. ευρώ για να μπορέσει ο σύλλογος να μεγαλουργήσει ξανά» και συνέχισε λέγοντας ότι είναι «πρώιμο τώρα να μιλήσουμε με Αλαφούζο, πρώτα να πάρουμε τις δεσμεύσεις από την Πολιτεία και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους».

  • «Εάν τηρηθούν όλα αυτά που μου υποσχέθηκαν ο κύριος Μητσοτάκης και ο κύριος Μπακογιάννης τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα»τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη.

«Το μπάτζετ στο ποδόσφαιρο είναι μικρό αλλά η δουλειά που κάνουν ο κύριος Δώνης και ο κύριος Νταμπίζας είναι εξαιρετική. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλα ανοιχτά για την εθνική πόλο στο Παγκόσμιο μετά την ισοπαλία με Μαυροβούνιο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: