Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στάμου υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στάμου με την πρέοδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Φωτογραφία από ρποσωπικό αρχείο




Γνωστός κυρίως, από την τηλεοπτική του παρουσία σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Στάμου έκλεισε όπως λέει, τον δημοσιογραφικό του κύκλο και προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο την γνώση και την εμπειρία του.

Ελπίζει να συμβάλει στην πολιτική ανανέωση και αναβάθμιση ως υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας.

Αν και, όπως επισημαίνει, την προεκλογική ατζέντα μονοπωλούν τα θέματα της οικονομίας, εκείνο που θέτει ως πρωταρχικό είναι η αναβάθμιση της πολιτικής, που τα τελευταία χρόνια έχει τρωθεί.

Στο προεκλογικό spot που ανάρτησε στο Facebook κάνει μια αναδρομή στην ευδόκιμη δημοσιογραφική του διαδρομή, με επαινετικά σχόλια συναδέλφων και αναφέρεται στο διακύβευμα των εκλογών.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Στάμου

Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Γραμματείας Επικοινωνίας του «Κινήματος Αλλαγής».

Πτυχιούχος Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μιλάνου Ιταλίας.

Δημοσιογραφική πορεία κυρίως στο ραδιοτηλεοπτικό τομέα, ξεκινώντας από τηνΕ Ρ Τ το 1984 (Πολιτικό ρεπορτάζ – Παρουσίαση Δελτίων Ειδήσεων και Εκπομπών) και από το 1991 για μία 20ετία στον ANT1TV, ως Διευθυντής Σύνταξης και Παρουσιαστής Δελτίων Ειδήσεων, Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1 Radio, Project manager του Ενημερωτικού τομέα. Πολιτικός Συντάκτης στην Εφ. ΕΞΠΡΕΣ, Σύμβουλος Έκδοσης στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, Αρχισυντάκτης στο Ρ/Σ Flash, συνεργασίες με την Εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το Περιοδικό 4Τ και το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ΡΙΚ.

Καθηγητής σε Δημοσιογραφικές σχολές και συντονιστής σεμιναρίου στο τμήμα ΜΜΕ του ΕΚΠΑ.

Παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αλίκη Κοτζιά.

Πρώτος σε τηλεθέαση στην πρωινή ενημέρωση ο ΣΚΑΪ: Ανέβηκε στην τρίτη θέση το OPEN

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: