Νέο τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Σλούκας στη Φενέρμπαχτσε: Πρόταση και από Μπαρτσελόνα

File Photo: Ο Κώστας Σλούκας. EPA, TOMS KALNINS




Πρόταση για κλειστό διετές συμβόλαιο με οψιόν για ανανέωση ακόμη ενός έτους, έκανε η Μπαρτσελόνα στον Κώστα Σλούκα, αλλά η Φενέρμπαχτσε κράτησε τον Έλληνα διεθνή γκαρντ.

Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Έλληνας άσος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πέρα από την Μπαρτσελόνα, τον Σλούκα είχε στο στόχαστρο της ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχασε έναν από τους καλύτερους παίκτες της, τον Νάντο Ντε Κολό.

Ο Σλούκας βρίσκεται στην Τουρκία τα τελευταία τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2015, όταν αποφάσισε να αφήσει πίσω του τον Ολυμπιακό και να υπογράψει στην Φενέρμπαχτσε.

Το συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη «Φενέρ» μέχρι το 2021 θα του αποφέρει ετησίως δύο εκατομμύρια δολάρια και θα έχει διάρκεια 1+1+1 χρόνων, με οψιόν του παίκτη να κάνει opt-out το καλοκαίρι του 2020 και του 2021.

Με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ, ο κάτοχος τριών τίτλων Euroleague (2012 & 2013 με τον Ολυμπιακό και 2017 με τη Φενερμπαχτσέ) έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης την εφετινή σεζόν, καθώς η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποκλείστηκε από τη συμπολίτισσά της, Αναντολού Εφές, στον ημιτελικό του φάιναλ φορ στη Βιτόρια.

Ο Σλούκας προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Ευρώπη, εφέτος, έχοντας μέσο όρο ανά αγώνα, 11,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 15,2 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Για Ολλανδία “πέταξε” το πρωί της Δευτέρας η ομάδα του ΠΑΟΚ για το στάδιο της προετοιμασίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: