Νέα «κοφτή» απάντηση Μέρκελ για την υγεία της: Προσέχω την υγεία μου, γνωρίζω τις ευθύνες μου

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ (Α) και η Δανή πρωθυπουργός Μέτε Φρέντρικσεν (Δ) σε χειραψία κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου στην καγκελαρία, Βερολίνο, Γερμανία, Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019. EPA, JENS SCHLUETER
Ο κόσμος μπορεί να θεωρεί δεδομένο ότι έχω επίγνωση της ευθύνης μου αλλά και ότι προσέχω την υγεία μου, δήλωσε η Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, απαντώντας σε νέες ερωτήσεις για την υγεία της.

  • «Ο κόσμος μπορεί να θεωρεί δεδομένο ότι γνωρίζω την ευθύνη του αξιώματός μου και γι’ αυτό ενεργώ αναλόγως και σε ό,τι αφορά την υγεία μου. Και μπορείτε να θεωρείτε δεδομένο ότι και εγώ ως άνθρωπος έχω το μεγαλύτερο προσωπικό ενδιαφέρον να είμαι υγιής και να προσέχω την υγεία μου», δήλωσε η κυρία Μέρκελ κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με την Πρωθυπουργό της Δανίας Μέτε Φρέντρικσεν.

Η κυρία Μερκελ ερωτήθηκε και για τα 65α γενέθλιά της την επόμενη εβδομάδα, για να απαντήσει χαρακτηριστικά:

  • «Έχω συναίσθηση – και ιδιαίτερα στα 65α γενέθλια- ότι ο άνθρωπος μεγαλώνει. Τα 65 βέβαια δεν είναι τόσο ορόσημο όσο τα 60 ή τα 70, αλλά ακριβώς στη μέση και αυτό σημαίνει απλώς ότι δεν γίνεσαι νεότερος. Αλλά μπορεί πιο έμπειρος. Όλα έχουν και την καλή τους πλευρά», είπε γελώντας.

Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της επίσημης υποδοχής της κυρίας Φρέντρικσεν στην Καγκελαρία, οι δυο κύριες παρακολούθησαν την ανάκρουση των εθνικών ύμνων καθιστές, κατά παράβαση του πρωτοκόλλου, η οποία έγινε έπειτα από αίτημα της Καγκελαρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ της ανταποκρίτριας Φ. Καραβίτη

Το τρέμουλο υποχρέωσε την Μέρκελ να ακούσει τον εθνικό ύμνο καθιστή σε καρέκλα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal