Να γίνει η Ελλάδα περήφανη ξανά: Οι εθνικές εκλογές κρίσιμες για τη χώρα και το λαό…

File Photo: Ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., Βασίλης Κικίλιας (Κ), με την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού, φωτογραφίζονται ανάμεσα σε οπαδούς του κόμματος στο Θησείο, Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Του ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ*

Δύο μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, τέσσερα είναι τα βασικά διακυβεύματα των εθνικών εκλογών.

Για αυτά δε θα σταματήσουμε να μιλάμε μέχρι και την τελευταία ώρα και, εφόσον μας δώσει τη δύναμη ο ελληνικός λαός, δεν θα ηρεμήσουμε εάν δεν τα κάνουμε πράξη.

  • Πρώτον, την πάση θυσία μείωση της φορολογίας για να ξαναφτιάξουμε τη μεσαία τάξη της χώρας. Για να αρχίσει η ανακούφιση των υπερφορολογημένων Ελλήνων και μαζί η αναζωπύρωση της οικονομίας μας.
  • Δεύτερον, την προσέλκυση επενδύσεων που θα μεγαλώσουν το ΑΕΠ, θα δημιουργήσουν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Για να έχουν δουλειά οι νέοι μας, για να φέρουμε πίσω τα λαμπρά μυαλά που έφυγαν στο εξωτερικό, για να στηρίξουμε τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
  • Τρίτον, την ασφάλεια και τάξη στις γειτονιές της Αθήνας και όλης της χώρας. Για να επαναφέρουμε την κανονικότητα στις πόλεις μας, αφήνοντας τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας να κάνουν τη δουλειά τους, όπως καλά ξέρουν, με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό.
  • Τέταρτον, έναν νέο πατριωτισμό ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει ξανά κυβέρνηση που θα σέβεται το εθνικό συμφέρον και την εθνική ταυτότητα του λαού της. Για μια Ελλάδα που είναι χώρα και όχι χώρος.

Αυτοί οι τέσσερις πυλώνες αποτελούν και τις εμφανείς μας διαφορές από τον ΣΥΡΙΖΑ που υπερφορολόγησε τους πάντες, τσάκισε συνειδητά τη μεσαία τάξη, δεν προχώρησε ούτε μία επένδυση, άφησε την ανομία να επικρατήσει και ψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών, κόντρα στη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Τον τελευταίο μήνα, οι συμπολίτες μας έκαναν τους προσωπικούς τους απολογισμούς για τεσσεράμισι χρόνια γεμάτα ψέματα, διαψεύσεις και εθνική ζημιά. Τους ακούσαμε, μιλήσαμε μαζί τους για το μέλλον, όσο και αν κάποιοι θέλησαν να μας γυρίσουν στο παρελθόν.

  • Την Κυριακή η χώρα γυρίζει σελίδα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα, εντός και εκτός Ελλάδος, ότι αφήνουμε πίσω μας την κρίση, εκλέγοντας μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα βάλει σε πρώτη προτεραιότητα την ισχυρή ανάπτυξη της Πατρίδας μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι εμείς στη Νέα Δημοκρατία, είπαμε λίγα προεκλογικά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα και να εργαστούμε για να ξαναφτιάξει η σχέση πολιτών-πολιτικών που χάλασε στα χρόνια της κρίσης.

Από τη Δευτέρα χρέος μας είναι να αποδείξουμε σε όλους τους Έλληνες, είτε μας ψηφίσουν την Κυριακή είτε όχι, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι απλά ένα μεγάλο ιστορικό κόμμα που μπορεί να κυβερνήσει καλά, αλλά αποτελεί τη δύναμη ενότητας της Πατρίδας μας, που θα κάνει την Ελλάδα περήφανη ξανά.

*Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. και υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθήνας

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός. 

Η Ελλάδα να είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τα εθνικά της δίκαια, λέει για Τουρκία ο Κικίλιας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: