Να έχουμε εμπιστοσύνη στις Ένοπλες δυνάμεις δήλωσε ο Παναγιωτόπουλος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στην τελετή παράδοσης – παραλαβής. Φωτογραφία ΑΠΕ ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
Να έχουμε εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις τόνισε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κινητικότητα στο Αιγαίο.

’΄’Είναι πρόκληση για όλους. Έχει εξαιρετικό βάρος ευθύνης το αξίωμα, αλλά από την άλλη θα αποδειχθεί αν είμαστε για τα δύσκολα’’ σχολίασε ο κ. Παναγιωτόπουλος στην ερώτηση δημοσιογράφου ότι είναι δύσκολο καλοκαίρι για την άμυνα. Και συνέχισε: ‘’Εγώ νομίζω πως είμαστε για τα δύσκολα.

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος είναι να εργαστούμε για να διατηρηθεί, όπως είπα χθες, και να επαυξηθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Γι’ αυτό θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την ηγεσία και το σύνολο του εξαιρετικού έμψυχου υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήδη, από τώρα, καταβάλλουμε τις μεγάλες προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουμε σαν στρατιώτες’’.

Αναφορικά με την κινητικότητα στο Αιγαίο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι ‘’υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο προσωπικό τους. Ευχαριστώ’’.

HELLAS JOURNAL

Μπιλιράκης και Ντόιτς από τη Βουλή των Αντιπροσώπων ΗΠΑ στη Σούδα με τον Α΄ ΓΕΕΘΑ

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal