Κρεμάει τα παπούτσια και αφήνει τα παρκέ ο Καβαλιάουσκας της Ζαλγκίρις Κάουνας [photo]

File Photo: Ο μπασκεμπολίστας Αντάνας Καβαλιάουσκας. EPA, MAXIM SHIPENKOV




Την αποχώρησή του από τα παρκέ σε ηλικία 35 ετών ανακοίνωσε ο Αντάνας Καβαλιάουσκας.

Ο σέντερ της Ζαλγκίρις στην ανακοίνωσή του τονίζει πως «ήρθε η ώρα να γυρίσω σελίδα. Η απόφασή μου δεν πάρθηκε σε μια νύχτα. Την τελευταία σεζόν είχα πολλούς τραυματισμούς. Ευχαριστώ όλους όσοι μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω.

  • Ευχαριστώ την οικογένειά μου που ήταν στο πλευρό μου. Ευχαριστώ τους προπονητές μου για την ευκαιρία να μάθω δίπλα τους και να δουλέψω μαζί τους. Ήξερα ότι αυτή η στιγμή ήταν αναπόφευκτη και τα έδωσα όλα. Έδινα πάντα το 100%, έπαιξα με παυσίπονα και δεν ήμουν ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις μου. Δεν το θέλω αυτό πια», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Καβαλιάουσκας.

Ο Καβαλιάουσκας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την φανέλα του Πανιωνίου την σεζόν 2007/08, ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στην Καβάλα. Έκτοτε αγωνίστηκε σε Καζέρτα, Βερόλι (Ιταλία), Ρίγα (Λετονία), Μπιλμπαο (Ισπανία), Ρίτα Βίλνιους και Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουνία). Την τελευταία σεζόν είχε 6.5 πόντους και 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας και 5.1 πόντους και 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο στην Euroleague.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στις ΗΠΑ το μουντιάλ γυναικών: Συγχαρητήρια Τραμπ, δεν πάω στον Λευκό Οίκο λέει η αρχηγός

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: