#koulouriofthemonth: Διαγωνισμός φωτογραφίας με… κάδρο το κουλούρι Θεσσαλονίκης

File Photo: Επιστρέφει ο διαγωνισμός με το hashtag #koulouriofthemonth. Πηγή @akou_ga




Τα τελευταία χρόνια η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ) έχει επιστρατεύσει όλα τα “όπλα” που της δίνει η γαστρονομία, για να πετύχει περισσότερη προβολή για τα ξενοδοχεία και την πόλη.

Ένα από αυτά είναι η καθιέρωση του brunch στα ξενοδοχεία τα Σαββατοκύριακα και το γνωστό πλέον μότο Thessbrunch.

  • Ανά περιόδους, η ΕΞΘ ανακοινώνει το πρόγραμμα για τα brunch στα ξενοδοχεία τα οποία κάθε Σαββατοκύριακο εναλλάσσονται και καλεί τον κόσμο να τα επισκεφθεί.
  • Φέτος, μετά το κλείσιμο του ανοιξιάτικου κύκλου του Thessbrunch, η ΕΞΘ αποφάσισε να επαναφέρει έναν διαγωνισμό που έκανε την εμφάνισή του πριν από περίπου δύο χρόνια, συνδυάζοντας το αγαπημένο κουλούρι της Θεσσαλονίκης με τη φωτογραφία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης, ο διαγωνισμός με το hashtag #koulouriofthemonth απευθύνεται ξανά στο ευρύ κοινό, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας και του εξωτερικού, επιλέγοντας ένα από τα δημοφιλή προϊόντα της πόλης, το πασίγνωστο κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Η διαδικασία είναι απλή: το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει με φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας το κουλούρι Θεσσαλονίκης ως κάδρο για να εστιάσει σε διάφορα αγαπημένα του σημεία, όπως πρόσωπα, κτίρια, πιάτα, τοπία ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί να συμπεριλάβει σε μια φωτογραφία. Έπειτα, ανεβάζει την φωτογραφία του στα social media κάνοντας tag @thessbrunch και hashtag #koulouriofthemonth.

  • Ως έπαθλο για την πιο καλοκαιρινή φωτογραφία κουλουριού είναι δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο πέντε ή τεσσάρων αστέρων της Θεσσαλονίκης.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου και ώρα 23:59 και ο νικητής θα ανακοινωθεί από τα social media accounts του thessbrunch.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι προηγούμενοι διαγωνισμοί σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, καθώς δεχτήκαμε φωτογραφίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού όπως την Αγγλία, την Γαλλία, την Ολλανδία, την Σουηδία, την Τουρκία, ενώ η φήμη του διαγωνισμού έφτασε μέχρι την Αμερική, τον Καναδά, αλλά και την Αυστραλία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μεγάλος ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα τα χωριά της Ελλάδας: #My_Greece: Villages

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: