Κι όμως, το θαύμα έγινε: Η Τουρκία έχασε τα μαχητικά F-35, θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά…

Λίγα λόγια για την εικόνα, δεν ξέρω πόσο αξίζουν…. Μόλις είδα την φωτογραφία αυτή, αυτήν που παραποίησα, μου έκανε εντύπωση το κοριτσάκι που κοιτάει προς τα πίσω… Πόσο θα ήθελα να της πώ: Κορίτσι μου μην κοιτάς πίσω η Ιθάκη είναι μπροστά… Μα και τον δρόμο σου να χάσεις κράτα το χέρι του αδελφού σου και αυτός του αδελφού του διότι μόνο έτσι θα τα καταφέρεις…Μετά σκέφτηκα ότι το κορίτσι σήμερα θα είναι μάνα και τα αδέρφια τις πατέρες… Και πάντα θα διερωτούμε εάν κρατούν τα χέρια τους μαζί ή επεσαν και αυτοί στην παγίδα που τόσο έντεχνα κάποιοι έστησαν ωστε την “Ιθάκη” να μουντζώσουν… ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Οι ακτιβιστές του HALC, της οργάνωσης που ίδρυσε ο αείμνηστος εθνικός ευεργέτης Νίκος Μουγιάρης, έκανε το θαύμα. Διότι πρόκειται περί θαύματος.

  • Σταμάτησε την πώληση των αμερικανικών μαχητικών αεροπλάνων F-35 στην Τουρκία. Η εξυπνάδα των στελεχών της οργάνωσης ήταν ότι συνέδεσαν την πώληση των F-35 στην Τουρκία με την αγορά του ρωσικού συστήματος S-400 από την κατοχική δύναμη.

Αμέσως, ακολούθησαν τους ομογενείς μας το Εβραϊκό Λόμπι, οι Αρμένιοι και οι χριστιανικές οργανώσεις της Αμερικής, που βοηθούσαν στην απελευθέρωση του Πάστορα Άντριου Μπράνσον. Το ένα έφερε το άλλο και φτάσαμε στην άνευ προηγουμένου επιτυχία.

  • Πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν και οι κυρώσεις αν και ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι διστακτικός. Ουσιαστικά δεν θέλει να το πράξει, αν και τον υποχρεώνουν οι αμερικανικοί νόμοι. Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να ακολουθήσει…

Η Τουρκία είναι μία ακραία αντιαμερικανική χώρα που στράφηκε προς τη Ρωσία. Που φτάσαμε… Οι κακοί Αμερικανοί να μην δίνουν όπλα στους Τούρκους και οι «φίλοι» μας οι Ρώσοι να τους ενισχύουν με ένα υπερόπλο: Τους S-400. Να τους χαιρόμαστε…

ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ, Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ:

Η τρομακτική πίεση που άσκησαν βουλευτές και γερουσιαστές και των δύο κομμάτων, του Δημοκρατικού και του Ρεπουμπλικανικού, αλλά κυρίως η σφοδρή αντίδραση φίλων του πολιτικών, που τον υποστήριξαν στα χρόνια της προεδρίας του, ανάγκασε τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, να κάνει ένα βήμα μπροστά για το θέμα της αγοράς των S-400, από την Τουρκία.

Αποφάσισε, φαίνεται, να συζητήσει το είδος των κυρώσεων με Αμερικανούς νομοθέτες, και αναμένεται να τους παρουσιάσει τα τρία πακέτα μέτρων που ετοίμασε το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.

ΜΙΧ. ΙΓΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Έγγραφα των ΗΠΑ: Πριν ακόμα από την εισβολή ο άθλιος Κίσιγκερ πρότεινε “διπλή ένωση”

Τα χρειάστηκε ο Τραμπ: Κάλεσε άρον-άρον στο Λευκό Οίκο γερουσιαστές για τις κυρώσεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: