«Καταζητείται» νέος πρόεδρος για τη ΔΕΗ: Συνεχείς αρνήσεις λαμβάνει ο Χατζηδάκης

File Photo: Το λογότυπο της ΔΕΗ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Συνεχείς αρνήσεις δέχεται ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης στην προσπάθειά του να βρει τον αντικαταστάτη του Μανώλη Παναγιωτάκη στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ.

Είναι προφανές ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η επιχείρηση αποτρέπει όποιον θα σκεπτόταν ότι η θέση αυτή, υπό άλλες προϋποθέσεις, θα ήταν εξόχως εκλυστική.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στο «Βήμα της Κυριακής», έχουν ήδη αρνηθεί στις σχετικές προτάσεις που τους έγιναν οι κύριοι Ευθύμιος Βιδάλης, Αναστάσιος Γκαρής, Γιάννης Καρακαδάς, και Γιώργος Σπανούδης.

Παράλληλα, το απόγευμα της Κυριακής τη σχετική φημολογία διέψευσε και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης.

Η ανάρτηση του Γιάννη Μανιάτη στα κοινωνικά δίκτυα:

Παιδιά χαλαρώστε! Αμέσως μετά τις εκλογές δήλωσα ότι με μεγάλη χαρά επιστρέφω στα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα. Όμως, τις τελευταίες μέρες, διάφοροι άσπονδοι «φίλοι», τροφοδοτούν δημοσιογράφους με ανύπαρκτα σενάρια περί δήθεν ανάληψης καθηκόντων Προέδρου της ΔΕΗ, ή άλλου μεγάλου δημόσιου φορέα. Παρά το ότι έχω διαψεύσει οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση στους πάνω από 15 δημοσιογράφους που με ρώτησαν, η ιστορία συνεχίζεται…

Για να τελειώνουμε λοιπόν με τις ευφάνταστες διαρροές καλοθελητών, ενημερώνω ότι τις επόμενες μέρες θα κάνω με τη Βίκυ και τη Μαρία, διακοπές στην Κρήτη και στη συνέχεια θα απολαύσω τις υπέροχες παραλίες της Αργολίδας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: