Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε συνάντηση με την Γερουσιαστή της Πολιτείας της Νέας Υόρκης Nicole Malliotakis, Αθήνα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019. @MinDevGR

Η αλλαγή κυβέρνησης θα φέρει ευκαιρίες στην Ελλάδα, δήλωσε πολιτειακή γερουσιαστής

Άκρως ενθαρρυντική χαρακτήρισε την αλλαγή της κυβέρνησης η γερουσιαστής της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, Νικόλ Μαλιοτάκις, σε συνάντησή της σήμερα, 12 Ιουλίου, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

  • Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μετά τη συνάντηση: «Συνάντησα την κυρία Nικόλ Μαλιοτάκις και μιλήσαμε για επενδύσεις που μπορεί να έρθουν άμεσα από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ελλάδα. Την ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, και ένα από τα πρώτα μου ταξίδια θα είναι στις ΗΠΑ για αυτόν ακριβώς το σκοπό».

Από την πλευρά της, η κυρία Mαλιοτάκις ανέφερε: «Η αλλαγή της κυβέρνησης είναι πολύ ενθαρρυντική. Πιστεύω ότι η νέα ηγεσία θα φέρει ασφάλεια και ευκαιρίες για μία δυνατότερη σχέση ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα όσον αφορά στο οικονομικό επίπεδο, στην ασφάλεια και στο στρατηγικό επίπεδο. Ως Ελληνίδα, θα ήθελα να δω την Ελλάδα να αναδιοργανώνεται έπειτα από την οικονομική κρίση. Έχω πίστη στη νέα ηγεσία και ανυπομονώ να συνεργαστούμε έτσι ώστε να ενθαρρύνουμε επενδυτές από την Αμερική να έρθουν εδώ στην Ελλάδα, να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και να δώσουν στον ελληνικό λαό νέες ευκαιρίες και ελπίδα».

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με τους πρωθυπουργούς Καναδά και Αυστραλίας επικοινώνησε ο Μητσοτάκης