Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης μιλά στην ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Γυρίζουν τη χώρα και την ΕΛ.ΑΣ. στο πιο μαύρο παρελθόν τους, λέει ο Ραγκούσης για τις κρίσεις

Δριμύτατη ανακοίνωση κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

«Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης, γυρίζουν τη χώρα και την Ελληνική Αστυνομία στο πιο μαύρο παρελθόν τους», αναφέρει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σε δήλωσή του σχετικά με τις νέες κρίσεις στην ΕΛΑΣ.

Σημειώνει ότι «οι σημερινές νέες έκτακτες, κομματικές κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη – για όσους είχαν ακόμη αμφιβολίες – ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η πιο βίαιη και οργανωμένη επίθεση κατά της αξιοκρατίας στα Σώματα Ασφαλείας».

Ο κ. Ραγκούσης προσθέτει ότι «οι πολιτικοί αυτουργοί αυτής της εξωφρενικής επίθεσης κατά άριστων στελεχών της ΕΛΑΣ δεν θα αποβάλλουν ποτέ από πάνω τους το στίγμα των συγκεκριμένων πολιτικών τους μεθοδεύσεων».

Hellas Journal

Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: “Ξηλώθηκε” η Τσιριγώτη, υπαρχηγός ο αντιστράτηγος Δασκαλάκης

Be the first to comment on "Γυρίζουν τη χώρα και την ΕΛ.ΑΣ. στο πιο μαύρο παρελθόν τους, λέει ο Ραγκούσης για τις κρίσεις"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*