Για τις διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Τουσκ

File Photo: Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. ΚΥΠΕ




Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, για τις συζητήσεις και τις διαβουλεύσεις σε σχέση με την επιλογή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των άλλων ανώτατων αξιωματούχων της ΕΕ. Τουσκ και Αναστασιάδης αντάλλαξαν απόψεις επί του θέματος.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τουσκ εκπροσωπεί στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες, τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο οποίος χειρουργήθηκε το περασμένο Σάββατο μετά τον τραυματισμό στο δεξί του πόδι.

Στην ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Προδρόμου σημειώνει πως “ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε συνομιλία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ενημερώθηκε για τις συζητήσεις/διαβουλεύσεις και αντάλλαξε απόψεις μαζί του σχετικά με την επιλογή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των άλλων ανώτατων αξιωματούχων της ΕΕ”.

ΚΥΠΕ

Σε επικοινωνία με άλλες χώρες για το ζήτημα του πυραύλου η Κυπριακή Δημοκρατία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: