Για Ολλανδία “πέταξε” το πρωί της Δευτέρας η ομάδα του ΠΑΟΚ για το στάδιο της προετοιμασίας

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Ολλανδία. Photo via Facebook, paokfc




Αναχώρησε πριν λίγο για το Απελντόορν της Ολλανδίας ο ΠΑΟΚ, με πτήση μέσω Ντίσελντορφ, προκειμένου να κάνει εκεί τις επόμενες ημέρες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ταξίδευσε χωρίς τους Αντρέ Βιεϊρίνια, Ίνγκι Ίνγκασον, Κάρολ Σφιντέρσκι και Αμρ Ουάρντα και σε αυτή την φάση θα παραμείνει για ένα δεκαήμερο (1-11 Ιουλίου). Στην αποστολή μετέχουν ο νέος γενικός αρχηγός Δημήτρης Σαραϊδάρης, που αντικατέστησε τον Παντελή Κωνσταντινίδη και ο νέος υπεύθυνος αγωνιστικού προγραμματισμού Χρήστος Καρυπίδης, ενώ επικεφαλής είναι ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι ποδοσφαιριστές που ταξιδεύουν για την Ολλανδία είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Ντούγκλας Αουγκούστο Κάτσε, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μελιόπουλος, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Μαρκόφσκι, Ενρίκε, Γαϊτανίδης, Άκπομ.

Λίγο πριν την αναχώρηση δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και τον αποχωρήσαντα προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά είπε: «Υπάρχουν νέα παιδιά με τα οποία πρέπει να “δέσουμε” και να “χτίσουμε” κάτι όμορφο για τη νέα χρονιά. Οι παλιοί να βοηθήσουμε τους καινούριους. Ευχαριστούμε τον κύριο Λουτσέσκου για όσα πρόσφερε δύο χρόνια και ήταν μόνο επιτυχίες. Πρέπει να βοηθήσουμε τον νέο προπονητή στο έργο του. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε στο γήπεδο όσα μας ζητήσει. Σημαντικός στόχος για μας σε πρώτη φάση είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Στην Ολλανδία θα δουλέψουμε για να είμαστε στο 100% και στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μου είχαν προτείνει ν’ αλλάξω υπηκοότητα δήλωσε ο Κύπριος πρωταθλητής Παγδατής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: