Ευρωπαϊκό υδατοσφαίρισης στο Μπουργκάς: Με την Ιταλία για το χάλκινο η εθνική παίδων

Έχασε από το Μαυροβούνιο η εθνική παίδων και παίζει με Ιταλία για το χάλκινο μετάλλιο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Μπουργκάς, Βουλγαρία. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ




Η εθνική υδατοσφαίρισης των παίδων δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, καθώς ηττήθηκε 13-8 στον ημιτελικό από το Μαυροβούνιο.

  • Η ελληνική ομάδα είχε αρκετά προβλήματα στην επίθεση, μετά την πρώτη περίοδο, ενώ αμυντικά δεν μπόρεσε να βρει λύση στο μαρκάρισμα του αντίπαλου φουνταριστού, Νέντο Μπάστριτσα, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ και κέρδισε αρκετές αποβολές. Έτσι το συγκρότημα του Σάκη Πλατανίτη θα διεκδικήσει αύριο (28/7) την τρίτη θέση της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας στις 18:00 στον «μικρό» τελικό της Ιταλία, που έχασε 8-6 από την Ουγγαρία.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική): 3-4, 1-1, 2-4, 2-4

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Δαμίγος, Τουρκομενής, Δευτεραίος, Μαθιόπουλος 2, Αλμυράς 1, Καστρινάκης 1, Κανδανολέων, Αμπαζής, Μυρίλος 1, Μπιτσάκος 2, Βασιλόπουλος 1, Εγνατιάδης, Αλειφτήρας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
27/07/2019

Νέα επιτυχία για την Ελλάδα: Στον τελικό των 50μ. ύπτιο για πρώτη φορά προκρίθηκε ο Χρήστου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: