Προσωπικές οι απόψεις Παπαδημητρίου για τις τράπεζες, ξεκαθαρίζει ο Μητσοτάκης

File Photo: Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. ΑΠΕ, ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




“H κάλπη μπορεί να συνδυαστεί με τις παραλίες” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ρ/σ Real FM, και απηύθυνε πρόσκληση στους πολίτες για μαζική συμμετοχή.

Τόνισε πως οι πολίτες θα κρίνουν αν θα αφήσουμε πίσω μια δεκαετία κρίσης ή θα μείνει η χώρα στην παρακμή.

Αμετανόητος ή αδιόρθωτος ο Τσίπρας

Δεν μπορεί οι πολιτικοί να στοχοποιούν δημοσιογράφους, Μέσα ή ιδιοκτήτες Μέσων, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στον Σκάι. O πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε θετικό, πάντως, το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έσπασε το εμπάργκο.

«Ο κ. Τσίπρας είναι αμετανόητος ή αδιόρθωτος, ψάχνει να βρει μια αρένα να πλακωθεί με κάποιον» είπε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε: «Αναγκάζεται να γυρίσει στο 1965 και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα λέγοντας μην ψηφίσετε τον γιο του αποστάτη».

Μείωση ΕΝΦΙΑ και εναρμόνιση του ΦΠΑ για το σύνολο της εστίασης από το φθινόπωρο του 2019

Μείωση φόρου για τις επιχειρήσεις το 2020 με βάση τα εισοδήματα του 2019, μείωση του ΕΝΦΙΑ και εναρμόνιση του ΦΠΑ για το σύνολο της εστίασης από το Φθινόπωρο του 2019, προανήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης.

Τόνισε ότι για το 2019 δεν υπάρχει επιπλέον δημοσιονομικός χώρος και είπε ότι το επίδομα των συνταξιούχων που δόθηκε αντί του Δεκεμβρίου παραμονές των ευρωεκλογών δεν μπορεί να ξαναδοθεί φέτος. Το επίδομα γέννησης θα συμπεριληφθεί στον επόμενο προϋπολογισμό του 2020, συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν υφίσταται θέμα πιστοληπτικής γραμμής

Δεν υφίσταται θέμα πιστοληπτικής γραμμής, επανέλαβε ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ χαρακτήρισε προσωπικές τις απόψεις του υποψηφίου βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Η υπουργική απόφαση που εκδόθηκε για το Ελληνικό θα ανακληθεί αμέσως

Η υπουργική απόφαση που εκδόθηκε για το Ελληνικό θα ανακληθεί αμέσως, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το έργο θα προχωρήσει άμεσα, είπε, καθώς η ΝΔ θα προωθήσει ταχύτατα τις αποφάσεις που χρειάζονται, προσέθεσε.

“Εχω τη Θεσσαλονίκη ως γούρι” και θα τελείωσω την προεκλογική μου εκστρατεία εκεί, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ΝΔ θα δώσει τις θυσίες του λαού στις τράπεζες και το επικουρικό στις ασφαλιστικές είπε ο Τσίπρας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: