Ένα αργυρό και 3 χάλκινα για ελληνική αποστολή στο Μπακού: Σημαιοφόρος η Ντραγκομίροβα

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα θα είναι σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης του Ολυμπιακού Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας στο στάδιο Crystal Hall του Μπακού, όπου η ελληνική αποστολή απέσπασε ένα αργυρό και τρία χάλκινα μετάλλια. Φωτογραφία: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή




Με ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια ολοκλήρωσε η Ελλάδα τη συμμετοχή της στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας που φιλοξενήθηκε με επιτυχία στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Το ασημένιο κατέκτησε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100-200-300-400 κοριτσιών στον στίβο λίγο πριν πέσει σήμερα η αυλαία της διοργάνωσης.

  • Την ελληνική ομάδα συγκροτούσαν οι Στέλλα Κωνσταντινίδη, Άννα Χατζηπουργάνη, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και Μαρκέλλα Παπανδρέου.

Τα χάλκινα κέρδισαν ο Αλέξανδρος Κάχρης στα 400μ. ελεύθερο της κολύμβησης που ήταν μάλιστα το πρώτο χρονικά και οι Μιχαήλ Τσουτλασβίλι στα 66κ του τζούντο και Αναστασία Ντραγκομίροβα στο έπταθλο όπου μάλιστα σημείωσε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ για ηλικίες έως 18 χρονών (5.817 βαθμοί).

  • Η Ελλάδα που είχε ως Αρχηγό αποστολής το μέλος της ΕΟΕ, Αριστείδη Αδαμόπουλο, μετείχε με 64 αθλητές και αθλήτριες σε οκτώ αθλήματα.

Η επόμενη διοργάνωση θα φιλοξενηθεί το 2021 στη πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας.

Σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης στο στάδιο Crystal Hall του Μπακού, θα είναι η Αναστασία Ντραγκομίροβα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
27/07/2019

Τα 14 μετάλλια της Ελλάδας στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: