Εκτός ΚΙΝΑΛ Χρυσοχοΐδης και Μενδώνη μετά την συμμετοχή τους στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

File Photo: Tο logo του ΚΙΝΑΛ. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ




Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα κριθεί για το έργο της από τους πολίτες έκανε το Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωσή του, ενώ, σχολιάζοντας την σύνθεση της νέας κυβέρνησης, έκανε λόγο για κυβέρνηση «μαμούθ» χαρακτήρισε το Κίνημα Αλλαγής τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι θα κριθεί για το έργο της από τους πολίτες.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

  • «Η νέα κυβέρνηση θα κριθεί για το έργο της από τους πολίτες. Το Κίνημα Αλλαγής θα ασκήσει υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση, υπερασπίζοντας με σθένος τα λαϊκά συμφέροντα. Η κυβέρνηση μαμούθ του κ. Μητσοτάκη, περιλαμβάνει και μεταγραφές, που αποδεικνύουν ότι ο σημερινός πρωθυπουργός μιμείται τις πρακτικές του κ. Τσίπρα».

Στο μεταξύ, η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΚΙΝΑΛ αποφάσισε την διαγραφή από το Κίνημα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της Λίνας Μενδώνη, οι οποίοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  • Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ε.Δ.Ε.ΚΑ.Π.) του Κινήματος Αλλαγής, η Μενδώνη Στυλιανή και ο Χρυσοχοΐδης Μιχαήλ διαγράφονται από μέλη του Κινήματος Αλλαγής».

Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Μιχάλης Τζελέπης.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αυτή είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Την Τρίτη η ορκωμοσία των μελών της

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: