Δεν θα μολύνει άλλο τη Βουλή η ναζιστική Χ.Α.: Αλλά που είναι το παλικάρι ο Κασιδιάρης;

File Photo: Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και πίσω ο γνωστός Νίκος Παππάς, πιστός οπαδος του χιτλερισμού. Φωτογραφία via Χρυσή Αυγή
Η ναζιστική και ρατσιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή τελείωσε από την Ελληνική Βουλή. Δεν θα μολύνει πια το Ναό της Δημοκρατίας. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του ελληνικού λαού.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, που επιβεβαιώνουν την τελική εκτίμηση της Singular Logic, οι ναζί δεν πέρασαν το όριο του 3% και έτσι έμειναν εκτός της νέας Βουλής.

  • Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σιωπήσουν και θα εξαφανιστούν. Μίλησε ο αρχηγός των ναζί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος και όσοι κάναμε τον κόπο να τον ακούσουμε και να δούμε το αποκρουστικό θέαμα, ανατριχιάσαμε.

Εμφανίστηκε προκλητικός και απειλητικός ο ηγέτης των Ελλήνων ναζί, τον οποίο πλαισίωναν η κόρη του και τα τσιράκια του. Απουσίαζε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο πιο επικίνδυνος όλων των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης. Γιατί; Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι πλακώθηκε με τον αρχηγό του και θα πάρει τον δικό του δρόμο.

Όμως, οι ναζί της Χ.Α. όταν απειλούνται «τα βρίσκουν». Είναι απλά επικίνδυνοι. Και αξίζουν συγχαρητήρια στους πολίτες που τους τιμώρησαν.

«Δίνουμε ένα μήνυμα σε εχθρούς και “φίλους”», είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε», πρόσθεσε. «Ο αγώνας για τον εθνικισμό συνεχίζεται. Επιστρέφουμε εκεί που γίναμε δυνατοί, στους δρόμους και στις πλατείες και θα αγωνιστούμε σκληρά ενάντια στον μπολσεβικισμό και τον άγριο καπιταλισμό που έρχεται».

  • Ζήτω η νίκη, φώναξε κλείνοντας το μήνυμά του. Επέλεξε αυτό το σύνθημα για να μας θυμίσει ότι παραμένει θιασώτης των Γερμανών ναζί.

Η εξέλιξη αυτή εξυπηρετεί πρωτίστως την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία πρέπει να τολμήσει και να ολοκληρώσει τη δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Τα στελέχη της Χ.Α. έχασαν τη βουλευτική ασυλία. Μπορούν να δικαστούν και να καταδικαστούν.

Είναι και μία ευκαιρία για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2014 όταν τόλμησε να τα βάλει στα ίσια με τη ναζιστική οργάνωση.

Όσον αφορά τον κ. Κυριάκο Βελόπουλο της «Ελληνικής Λύσης» ας προσέξει. Οι εθνικισμοί δεν γίνονται ανεκτοί πια από τον ελληνικό λαό.

  • Η ήττα της Χ.Α. είναι και μία μεγάλη νίκη των Ελλήνων πατριωτών. Οι Χρυσαυγίτες μας είχαν κλέψει τον πατριωτισμό. Αλλά ο άθλιος εθνικισμός τους δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη για την Πατρίδα. Ο εθνικισμός διαδίδει το μίσος και τον ρατσισμό. Ο Πατριωτισμός είναι η γνήσια αγάπη για την Πατρίδα…

Τα ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια ανήκουν στους πολίτες. Τελείωσαν -ελπίζοντας δια παντός- την ντροπή του Ελληνικού Κοινοβουλίου…

Μιχάλης Ιγνατίου

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της. Επίσης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ η αναδημοσίευση των σχολίων χωρίς τη γραπτή έγκριση της ιστοσελίδας.

Και τα καλά νέα: Έξω από τη Βουλή η ρατσιστική και ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal