Ασημένιος ο Καραλής στον τελικό του επί κοντώ: Κυριολεκτικά πέταξε στα 5,60 μέτρα

File Photo: Ο Εμμανουήλ Καραλής,κατά την διάρκεια παλαιότερου αγώνα. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής στον τελικό του επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (Κ23) στο Γκέβλε της Σουηδίας. Ο Έλληνας άλτης ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με 5.60μ, με νικητή τον Γερμανό Μπο Κάντα Λίτα Μπάερε με 5.65μ και τρίτο τον Γάλλο Τιμπό Κολέ επίσης με 5.60μ, αλλά με τον Καραλή να έχει καλύτερες προσπάθειες (πέρασε με την πρώτη τα 5.60μ). Αυτό ήταν το 2ο μετάλλιο για τη χώρα μας στη διοργάνωση και το 24ο συνολικά, μετά το χρυσό της Παρασκευής που κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος.

Κυριάκος Μητσοτάκης για Μίλτο Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή: Μας κάνετε υπερήφανους!

“Μεγάλες επιτυχίες από τους αθλητές μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων. Χθες ο Μίλτος Τεντόγλου χρυσός στο μήκος και σήμερα ο Εμμανουήλ Καραλής ασημένιος στο επί κοντώ. Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο, μας κάνετε περήφανους!” αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση στο twitter.

Συγχαρητήρια Αυγενάκη σε Λιβανό και Καραλή

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη μέσω των social media τους Κώστα Λιβανό και Εμμανουήλ Καραλή, για τις επιτυχίες τους σε ποδηλασία και επί κοντώ, αντίστοιχα.

Ο νεαρός πρωταθλητής της ποδηλασίας κατάκτησε την πρώτη θέση στα 200μ. σπριντ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων, που φιλοξενείται στη Γάνδη, ενώ ο Καραλής πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ, κατά την 3η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (Κ23), στο Γκέβλε της Σουηδίας.

«Οι ευρωπαϊκές επιτυχίες του αθλητισμού μας, σ΄ όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, συνεχίζονται αμείωτες και μας κάνουν χαρούμενους. Θερμά συγχαρητήρια στον “χρυσό” ποδηλάτη, Κώστα Λιβανό και στον “ασημένιο” επικοντιστή, Εμμανουήλ Καραλή, αθλητές – παραδείγματα κι αυτοί για τη χώρα μας», έγραψε στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Με στοιχεία ΑΠΕ – ΜΠΕ

Συγχαρητήρια στον Τέντογλου για το χρυσό από τον ΠτΔ: Επιβεβαιώνεις τις επιδόσεις σου {video}

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: