Από το αεροδρόμιο Μυκόνου στο λιμάνι για Πειραιά: Αεροπορική εταιρεία έστειλε επιβάτες με καράβι

File Photo: Με το πλοίο της γραμμής έφτασαν επιβάτες αεροπορικής εταιρείας καθώς δεν έγινε η πτήση. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν επιβάτες πτήσεων της αεροπορικής εταιρίας Volotea. Τόσο στην πτήση Μύκονος-Αθήνα όσο και σ’ αυτήν από Αθήνα για Ρόδο έγιναν τραγελαφικά σκηνικά.

Ειδικά στην πτήση της Μυκόνου, το αεροπλάνο, αφού δεν ήρθε ποτέ, μετατράπηκε σε… καράβι! Περίπου 20 λεπτά πριν από την αναχώρησή τους, οι επιβάτες ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους ότι τελικά δεν θα πετάξουν για Αθήνα αλλά θα βάλουν ρότα για Πειραιά με πλοίο της γραμμής!

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν έδωσαν περαιτέρω εξηγήσεις για την ματαίωση της πτήσης, αλλά ενημέρωσαν πως τους εξασφάλισαν εισιτήρια με το φέρι της γραμμής για σήμερα το πρωί.

Οι επιβάτες, που στην πλειοψηφία τους ήταν αλλοδαποί τουρίστες κι έχασαν τις ανταποκρίσεις από το «Ελ. Βενιζέλος» μάταια προσπαθούσαν να βγάλουν για ώρες άκρη με τους υπεύθυνους της εταιρίας.

Μεγάλη ήταν και η ταλαιπωρία για τους επιβάτες της πτήσης από την Αθήνα για τη Ρόδο. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 8:50 το πρωί της Κυριακής με προορισμό τη Ρόδο, ωστόσο τελικά αναχώρησε στις 02:00 τα ξημερώματα.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Ζέστη και δυσφορία την Δευτέρα στα κεντρικά: Τοπικές βροχές στη Βόρεια Ελλάδα [χάρτες]

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: