Απάντηση στον Μητσοτάκη: Δεν εγκατέλειψε τη χώρα ο Τσίπρας, δήλωσε ο Τζανακόπουλος

File Photo: Oι υποψήφιοι βουλευτές Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Δενδρινός (Α), Αλεξάνδρα Κορωναίου (2η Α), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος (2ος Δ), Δημήτρης Στούμπος (Δ) και ο διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ», Άγγελος Τσέκερης (3ος Α) σε πάνελ για τα «Fake news και ΜΜΕ» στο Σύνταγμα,. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




“Δεν εγκατέλειψε καμία χώρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, καμία λευκή επιταγή δεν έδωσε στον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, αντιθέτως βρισκόταν σε απόλυτη και συνεχή επικοινωνία για να μπορεί ο κ. Σάντσεθ να τον εκπροσωπεί ως πολιτικά εγγύτερος σε σχέση με άλλους αρχηγούς κρατών. Η χώρα μας εκπροσωπούνταν απολύτως”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Α΄ Αθήνας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας στην κριτική της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη γιατί δεν πήγε ο πρωθυπουργός στη σημερινή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 o κ. Τζανακόπουλος σημείωσε, επίσης, ότι την Κυριακή έχουμε μια από τις πιο σημαντικές εκλογικές αναμετρήσεις και η προεκλογική περίοδος δεν μπορεί να ανασταλεί.

Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη πως αρνείται το τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, διότι φοβάται μην αποκαλυφθούν τα σχέδια του για το Ασφαλιστικό, ενώ παρατήρησε πως ο εθνικός διχασμός είναι “προνόμιο” της δεξιάς.

Χρήσιμη η ψήφος ΚΚΕ, είπε ο Κουτσούμπας: Ισχυρό κόμμα, παρόν σε αγώνες του λαού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: