Αγνοείται Αμερικανίδα στην Κρήτη: Ποσό 50 χιλ. ευρώ σε όποιους δώσουν πληροφορίες

Η 60 χρόνη Αμερικανίδα Eaton Suzanne. Φωτογραφία via Callie Broaddus




Το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ προσφέρουν συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι της 60 χρόνης Αμερικανίδας Eaton Suzanne, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης όταν και ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Κολυμβαρίου.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η συνάδελφος της 60χρονης, Εμμανουέλλα Φιλιππίδη, το ποσό θα δοθεί σε οποίους δώσουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στoν εντοπισμό της 60χρονης γυναίκας που με την επιστημονική της ιδιότητα βρισκόταν στα Χανιά στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Για τον εντοπισμό της γυναίκας συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα και με τη συνδρομή όλων των διαθέσιμων μέσων χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε όλη την ακτογραμμή από Κολυμπάρι μέχρι Μένιες και Ραβδούχα, σε όλη τη χερσόνησο Ροδωπού και στον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο των κόλπων Χανίων και Κισσάμου. Σε αυτές συμμετείχαν εκτός από άνδρες της Πυροσβεστικής του Λιμενικού και της ΕΛΑΣ, τμήματα των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Χανίων, ενώ έγιναν έρευνες και από αέρος με αεροσκάφος της Αερολέσχης Χανίων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή μας Α. Νομικού
Χανιά, Greece

Απαγχονίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού η 35χρόνη που είχε σκοτώσει τον πατέρα της

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: