Άγιο είχε άνδρας που πήδηξε στους καταρράκτες του Νιαγάρα: Επέζησε με ελαφρά τραύματα

File Photo: Ένας άνδρας πήδηξε στους καταρράκτες του Νιαγάρα και επέζησε σχεδόν χωρίς τραύματα. @kooreye16 via Unsplash




Άγιο είχε ένας άνδρας στον Καναδά, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία πήδηξε στους καταρράκτες του Νιαγάρα και βρέθηκε ζωντανός, χωρίς μάλιστα σοβαρά τραύματα, σε απόσταση 50 μέτρων.

  • Το περιστατικό ανακοίνωσε η καναδική αστυνομία, ενώ οι αστυνομικές αρχές του Πάρκου του Νιαγάρα ενημερώθηκαν τηλεφωνικά στις 4:00 το πρωί ότι “ένας άνδρας σε κατάσταση κρίσης” βρισκόταν στον περίφημο καταρράκτη. Όταν έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί στο σημείο, ο άνδρας σκαρφάλωνε ήδη στα κιγκλιδώματα ασφαλείας και κατόπιν αφέθηκε να τον παρασύρουν τα νερά.

Άρχισαν αμέσως έρευνες στη βάση του καταρράκτη και ο άνδρας βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καθισμένος σε έναν βράχο. Είχε τραυματιστεί ελαφρά και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

  • Ο άνδρας έπεσε από την καναδική πλευρά του Νιαγάρα και επέζησε από πτώση περίπου 57 μέτρων. Είναι άγνωστο προς το παρόν τι τον ώθησε σε αυτήν την απόφαση.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του. Πρόκειται μόλις για τον δεύτερο άνθρωπο που επιβιώνει πέφτοντας στους καταρράκτες χωρίς να έχει λάβει κανένα προστατευτικό μέτρο. Ο πρώτος ήταν ένας Αμερικανός που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του το 2003, σύμφωνα με το καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Οι εορτασμοί του Τραμπ στις 4 Ιουλίου κόστισαν 1,2 εκατ. δολάρια στις Ένοπλες Δυνάμεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: