X-Men της Marvel, All about History, People και TV ΕΘΝΟΣ με το Έθνος της Κυριακής (video)




Με μιά ματιά, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής, που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο, λόγω της εορτής του Αγία Πνεύματος:

Κρας τεστ προγραμμάτων ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Επιχείρηση Μεσαία Τάξη

– Οι θέσεις των δύο μονομάχων για μισθούς, συμβάσεις και ανεργία

– Μείωση φορολογίας και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας υπόσχεται η ΝΔ

– Σχέδιο φορο-αποσυμπίεσης της μεσαίας τάξης και ισχυρό κοινωνικό κράτος ξεδιπλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κτηματολόγιο
Όλη η λίστα με παρατάσεις, προθεσμίες – Στον αέρα το χρονοδιάγραμμα

Τα exit polls των Πανελλαδικών
Πτώση βάσεων σε δεύτερο και τρίτο πεδίο

Βιασμός ταξιτζή
Κόλαφος το βούλευμα για τον ηθοποιό

Βικτώρια Καρέλια
«Εδώ και 50 χρόνια έχω το μικρόβιο του συλλέκτη»

Αφιέρωμα Επιδαύρια 2019
Μαγεία και σταρ φέτος στην Επίδαυρο

Οι Μπομπ Γουίλσον και Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος μιλούν στο «Έθνος»

Συνεντεύξεις
Αλέξης Χαρίτσης: Τις ακραίες αντιλήψεις της ΝΔ τις εγκαταλείπει ακόμα και το ΔΝΤ

Βασίλης Κικίλιας: Ο τομέας της ασφάλειας αποτέλεσε το «Βατερλό» της κυβέρνησης

Πέτρος Ευθυμίου: Το ΚΙΝΑΛ έμαθε από τα λάθη του και τώρα επανέρχεται στην πρώτη γραμμή

Ντέιζι Ρόμπιντον: «Δεν είναι ταμπού να είσαι επιστήμονας και μοντέλο»

«Η δίαιτα… αλλιώς» – Η συγγραφέας Άννα – Μαρία Παπίρη μιλάει για το βιβλίο – φαινόμενο

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διχασμένοι» – Συνέντευξη του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής

Casus Belli
Γιατί η αναζήτηση συμμαχιών είναι πλέον μονόδρομος για τον ΣΥΡΙΖΑ

Πριν χρόνια, η Τζιν Γκρέι κάλεσε μια πανίσχυρη κοσμική οντότητα γνωστή ως η Δύναμη του Φοίνικα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τους Χ-ΜΕΝ από βέβαιο θάνατο. Υιοθετώντας την ταυτότητα της Τζιν,ο Φοίνικας εξολόθρευσε έναν ολόκληρο πλανήτη προτού οι X-MEN μπορέσουν, κατά τα φαινόμενα, να καταστρέψουν αυτό το θανάσιμο, αλλόκοσμο πλάσμα. Όμως, όπως το μυθικό φλεγόμενο πουλί, έτσι και ο Φοίνικας αναγεννήθηκε από τις στάχτες του.

Αναζητώντας να επανασυνδεθεί με την Τζιν Γκρέι, επέστρεψε στη Γη, για να ανακαλύψει ότι η πρότερη ξενιστής του δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Χωρίς την Τζιν Γκρέι να ελέγχει την απεριόριστη δύναμη του Φοίνικα, θα καταφέρουν οι Χ-Μεν να σταματήσουν για άλλη μια φορά αυτή τη συμπαντική δύναμη θανάτου και καταστροφής;

ΣΤΑΛΙΝ: Ανακαλύψτε τη στιβαρή ηγεσία του ανθρώπου που θεωρήθηκε ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες του 20ού αιώνα

ΙΟΥΝΙΑΝΙΑ 1863: Το χρονικό του πρώτου εμφύλιου σπαραγμού που έβαψε με αίμα τους δρόμους της Αθήνας

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΪΒΧΑΡΤ: Το χρονικό της μάχης στη γέφυρα Στέρλινγκ, που ανέδειξε τις ικανότητες του Ουίλιαμ Ουάλας

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ: Το χρονικό της επίκαιρης συνθήκης που μέχρι και σήμερα καθορίζει τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ: Θανατηφόρα παιχνίδια με την μπάλα, αξιοθαύμαστες γνώσεις, τρομακτικές ανθρωποθυσίες συνθέτουν τη γοητεία του άγνωστου πολιτισμού τους

ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Από την εφεύρεση του τροχού στην κατάκτηση των αιθέρων

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ: Το πρόγραμμα στήριξης της Ευρώπης που χρηματοδότησαν οι Αμερικανοί και ο ρόλος του στα ελληνικά πράγματα

10 ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ: Ανακαλύψτε τις πιο εντυπωσιακές ανεξιχνίαστες ληστείες και ζήστε τις κορυφαίες τους στιγμές

ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ: Γνωρίστε τον επιστήμονα που διατύπωσε την ηλιοκεντρική θεωρία και επιβεβαίωσε με πειράματα πως η Γη δεν είναι επίπεδη

Δέσποινα Βανδή: Η αγαπημένη τραγουδίστρια γιορτάζει με το People τα έξι χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού και μιλάει για το νέο θεατρικό της στοίχημα, τον τρόπο που διαχειρίζεται την εφηβεία της κόρης της, αλλά και το πώς η ίδια αντιλαμβάνεται τους πολλαπλούς ρόλους που έχει αναλάβει στη ζωή της.

Έξι Χρόνια People: Με αφορμή τα γενέθλια του περιοδικού οι Φαίη Σκορδά, Ναταλία Γερμανού, Μαρία Μπεκατώρου, Κατερίνα Καραβάτου, Φώτης Σεργουλόπουλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ελένη Τσολάκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Νίκος Κοκλώνης, Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Ηλιάκη, Δούκισσα Νομικού, Ζέτα Δούκα και Βίκυ Καγιά μάς εύχονται «Χρόνια πολλά» και εξομολογούνται όλα όσα άλλαξαν στη ζωή τους από το πρώτο τους εξώφυλλο στο People μέχρι σήμερα.

Κάτια Δανδουλάκη: «Νιώθω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου». Η κορυφαία ηθοποιός μιλάει για την επιστροφή της στην Επίδαυρο έπειτα από 20 χρόνια, αλλά και την επιστροφή της στην τηλεόραση με τις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 και κάνει έναν μίνι απολογισμό της ζωής της.

Αλεξάνδρα Τσόλκα: «Η καθημερινότητά μου στις ΗΠΑ». Έπειτα από τριάντα χρόνια δημοσιογραφίας σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση, πήρε τη γενναία απόφαση να χωρέσει τη ζωή της σε δυο βαλίτσες και να φύγει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από αυτό που γνώρισε ως κανονικότητα. Στην πρώτη, υπερατλαντική, συνέντευξή της μιλάει γι’ αυτό που θέλαμε να τη ρωτήσουμε από την πρώτη στιγμή: Πώς είναι να ζεις μόνιμα στην Αμερική!

Bradley Cooper – Irina Shayk: Ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης και την απόκτηση μιας πανέμορφης κορούλας, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ έριξε τίτλους τέλους στη σχέση του. Οι πρώτες δυσκολίες, ο ρόλος των φαν της ταινίας που έκανε ο Bradley με τη Lady Gaga και η απόφαση της Irina που άλλαξε τα δεδομένα.

TV ΕΘΝΟΣ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε μια σπάνια συνέντευξη του κάνει τον απολογισμό της σεζόν που τελειώνει, μιλά για το νέο συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1, αναφέρεται στην late night ζώνη και εξηγεί γιατί δεν επηρεάζεται η σχέση του με την σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου από την κοινή επαγγελματική τους ενασχόληση.

Αποκάλυψη: Το τέλος της «Επιστροφής» γράφεται με τρεις θανάτους και την αποκάλυψη ενός φοβερού μυστικού.

Συνεντεύξεις: Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και πως αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία παιδιού και η Ελένη Βουλγαράκη δίνει την πρώτη γεύση από το νέο «Χ Factor» του Open και την εμπειρία της από την συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή του σταθμού «Έλα χαμογέλα!»

Ρεπορτάζ: Η καλοκαιρινή πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΙ, η ανατροπή στον τελικό του «Survivor», το νέο βραδινό πρόγραμμα του Alpha και η ιστορία της καινούριας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Οργή».

Lifestyle: Ο γάμος του Στράτου Τζώρτζογλου στα Χανιά και οι γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό του Μπράντλεϊ Κούπερ με αφορμή το χωρισμό του από την Ιρίνα Σάϊκ.

Στην ενότητα Life: Φρέσκα φρούτα από το μπαλκόνι σας, καλοκαιρινές συνταγές με κεράσια και αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από τη Βίκη Παγιατάκη.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: