Συγχαρητήρια της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας στον Giannis

File Photo: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Φωτογραφία ΑΠΕ ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Συγχαρητήριο μήνυμα στον κορυφαίο αθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη (MVP) του ΝΒΑ, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος υπογραμμίζει το ήθος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και σημειώνει πως με την λαμπρή πορεία του κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Ο Γιάννης έγραψε σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ

«Τα ξημερώματα γράφτηκε μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ένα δικό μας παιδί, ένας Έλληνας με καταγωγή από τη Νιγηρία, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της κανονικής περιόδου στο NBA», αναφέρει, σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
.

«MVPs είναι όμως και οι άνθρωποί του, που τον πίστεψαν και τον στήριξαν. MVPs είναι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη χώρα μας και που ασχέτως καταγωγής ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον. Συγχαρητήρια Γιάννη, δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

Το Tweet Μητσοτάκη

“Μια μεγάλη αναγνώριση για ένα σπουδαίο αθλητή αλλά πάνω από όλα για ένα θαυμάσιο άνθρωπο που δεν ξεχνά
από που ξεκίνησε! ??#GreekFreak μας κανείς υπερήφανους! #mvp”, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης< με αφορμή τη διάκριση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως MVP του NBA.

Δείτε το tweet:

Συγχαρητήρια του Γ. Βασιλειάδη

«Φωτεινό παράδειγμα» χαρακτήρισε με ανάρτησή του στο facebook, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, τον Γιάννη Αντεοκούνμπο, μ αφορμή την ανάδειξή του ως MVP στο ΝΒΑ.

«Την ίδια στιγμή που κάποιοι ονειρεύονται αποκλεισμούς και “καθαρότητες” , η συγκλονιστική διαδρομή του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Giannis Antetokounmpo θερμά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά, η Ελλάδα σε ευγνωμονεί… #mvp», ανέφερε στο μήνυμά του ο Γιώργος Βασιλειάδης.

HellasJournal

Έκλαψε ο Έλληνας Γίγαντας: Ο καλύτερος παίκτης του ΝΒΑ (και του κόσμου) είναι ο Γιάννης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: