Θέλω να παίξω στη Νάπολι είπε ο Μανωλάς: Μένουν οι υπογραφές γράφει ο ιταλικός Τύπος

File Photo: Η μετακίνηση του Μανωλά από τη Ρόμα στη Νάπολι σε όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




«Εγώ θέλω να πάω να παίξω εκεί (Νάπολι)», δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς και είναι θέμα σε όλα τα ιταλικά ΜΜΕ, σημειώνοντας μάλιστα ότι έως την Τετάρτη είναι πιθανό να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Το συμβόλαιο έχει ήδη συνταχθεί, η υπογραφή λείπει, όπως λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις: θα είναι για πέντε χρόνια, τρία εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ ανά σεζόν», αναφέρει η ιστοσελίδα aereanapoli.it. ενώ το calcionapoli24.it σημειώνει ότι η επιθυμία του Έλληνα κεντρικού αμυντικού να φορέσει τη φανέλα της Νάπολι είναι μεγάλη, χαρακτηρίζοντας «κλειδί» αυτή την εβδομάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Υπογραμμίζει πάντως ότι «η Νάπολι βλέποντας ότι καμία ομάδα δεν έχει δείξει διάθεση να πληρώσει την ρήτρα 36 εκατ. ευρώ, προσπαθεί να διαπραγματευτεί το ποσό».

Ο Φάμπιο Καμπέλο πάντως, σε συνέντευξή του στην Corriere dello Sport και μιλώντας για την επόμενη σεζόν, χαρακτήρισε «χρυσό ζευγάρι» Μανωλά-Κουλιμπαλί για τον Κάρλο Αντσελότι, τονίζοντας πάντως ότι «εάν η Γιουβέντους καταφέρει να αποκτήσει τελικά τον Ντε Λιχτ, η υπόθεση τίτλος έχει τελειώσει ξανά.

Ο 28χρονος Κώστας Μανωλάς έφτασε στη Ρόμα από τον Ολυμπιακό το 2014 έναντι 15εκατ. ευρώ.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αγκάλιασαν την πρόκριση και παίζουν για την πρώτη θέση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: