Θα συνεχίσω να βοηθάω για το καλό του ελληνικού αθλητισμού τόνισε ο Καπράλος

File Photo: Ο Σπύρος Καπράλος. Φωτογραφία Αλέξανδρος Μπελτές




Περιχαρής ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την εκλογή του ως εκπρόσωπος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του, ενώ τόνισε ότι θα προσπαθήσει για το καλό του ελληνικού αθλητισμού και των Ελλήνων αθλητών.

«Μεγάλη ημέρα σήμερα. Επιτέλους μετά από 3,5 χρόνια θα υπάρχει Έλληνας εκπρόσωπος στη ΔΟΕ. Είναι σημαντικό για τον ελληνικό αθλητισμό.

Επίσης είναι σημαντικό για εμένα, που έχω αφοσιωθεί στον αθλητισμό από τα παιδικά μου χρόνια, μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά που νιώθω, ειδικά όταν παίρνω αυτά τα μηνύματα από τους Έλληνες αθλητές.

Αυτό είναι που μου δίνει τη μεγαλύτερη χαρά και τη δύναμη για να προχωρήσω για το καλό του ελληνικού αθλητισμού και των αθλητών μας» τόνισε αρχικά ο Σπύρος Καπράλος και αναφέρθηκε στις αυξημένες ευθύνες που θα έχει:

«Υπάρχουν μεγαλύτερες ευθύνες, γιατί πλέον είσαι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τη ΔΟΕ στη χώρα σου και όχι σε οποιαδήποτε χώρα, αλλά στην Ελλάδα που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να προασπίσω τα Ολυμπιακά ιδεώδη και να συνεχίσω να βοηθάω τον ελληνικό αθλητισμό από όποια θέση κι αν βρίσκομαι».

Τέλος, για τη σύνοδο της ΔΟΕ το 2021 που θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία είπε: «Το 2021 θα γιορτάσουμε και θα φέρουμε τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή στην Ελλάδα. Για τη σύνοδο που θα εκλέξει τον επόμενο πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Το κυριότερο θα δώσουμε την ευκαιρία σε όλα αυτά τα μέλη, που δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων την Αρχαία Ολυμπία, να έρθουν να προσκυνήσουν στα Άγια αυτά χώματα και να θυμηθούν τι έχει προσφέρει η Ελλάδα στο Ολυμπιακό κίνημα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αρχίζουν τα νοκ άουτ με βραζιλιάνικο πάρτι: Βραζιλία-Παραγουάη στο Copa America

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: