Θα είμαι ο τελευταίος πολίτης και θα υπηρετώ κάθε Αθηναίο και κάθε Αθηναία, δήλωσε ο Μπακογιάννης

O Κώστας Μπακογιάννης κατά την διάρκεια των δηλώσεων στην παλιά Βουλή. Φωτογραφία, πηγή , Skai




Στις δηλώσεις που προέβη ο Κώστας Μπακογιάννης στην παλιά Βουλή ξεκίνησε δίδοντας “ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Αθηναίους και τις Αθηναίες, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την τιμή.. ” και στην συνέχεια ανέφερε πως διαβεβαιώνει πως “για 24 ώρες το 24ωρο θα δώσει όλο του το είναι”.

Επίσης έδωσε το μήνυμα ότι θα υπηρετεί όλους τους πολίτες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ” είθισται να λένε ότι ο δήμαρχος είναι ο πρώτος πολίτης, όχι εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης και θα υπηρετώ τον κάθε Αθηναίο και την κάθε Αθηναία”.

Παράλληλα ευχαρίστησε την οικογένεια του με ειδική μνεία στην “τρομερή αδερφή” του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Κλείνοντας , δήλωσε πως “‘ότι είπαμε , είπαμε , τέρμα τα λόγια , τώρα έχει δουλεία, δουλειά, δουλειά…γιατί πρέπει μαζί να περπατάμε στην Αθήνα με το κεφάλι ψηλά” , επισημαίνοντας ότι “μπορεί να μην τις κερδίσουμε όλες τις μάχες αλλά θα τις δώσουμε όλες και θα τις δώσουμε μαζί και θέλω να κρατήσετε το μαζί. Από αύριο δεν υπάρχουν παρατάξεις … υπάρχει μόνο η παράταξη της Αθήνας και θα προχωρήσουμε μαζί … για μια Αθήνα που μας ενώνει , για μια Αθήνα που μας συμφιλιώνει.”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: