Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ στη Νέα Υόρκη: Τι είπαν οι Αρχές

File Photo: Τέλος συναγερμού στο αεροδρόμιο του Νιούαρκ στη Νέα Υόρκη. Φωτογραφία Pixabay.com




Έληξε το επεισόδιο με το αεροσκάφος του οποίου έσκασε ένα ελαστικό κατά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Νιούαρκ Λίμπερτι στην πολιτεία του Νιού Τζέρσεϊ.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Νιούαρκ Λίμπερτι της πολιτείας του Νιού Τζέρσεϊ ανέστειλε για λίγο τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις πτήσεων σήμερα, Σάββατο, εξαιτίας ενός έκτακτου περιστατικού, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έσκασε το λάστιχο του τροχού ενός αεροσκάφους κατά την προσγείωση.

Χωρίς να προσδιορίσουν την φύση του έκτακτου περιστατικού οι αρχές του Διεθνούς Αεροδρομίου Νίουαρκ Λίμπερτι ανέφεραν στο Twitter ότι το αεροδρόμιο άνοιξε και πάλι και ότι οι επιβάτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις.

Επικαλούμενο πηγές των δυνάμεων επιβολής του νόμου ένα θυγατρικό τηλεοπτικό δίκτυο του NBC στο Κονέκτικατ ανέφερε ότι ο πιλότος του αεροσκάφους μη κατονομαζόμενης αεροπορικής εταιρείας ανέφερε πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημά του και ότι κατά την προσγείωση έσκασε το ελαστικό του ενός τροχού.

Εκπρόσωποι του αεροδρομίου δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για να σχολιάσουν.

Στις 15 Ιουνίου τα ελαστικά ενός αεροσκάφους της United Airlines έσκασαν κατά την προσγείωσή του στο Νιούαρκ προκαλώντας καθυστερήσεις πτήσεων αλλά όχι και τραυματισμούς.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ο Τραμπ πρότεινε στον Κιμ Γιονγκ Ουν να τον συναντήσει στα σύνορα Β. και Ν. Κορέας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: