Στο συλλείτουργο Ελπιδοφόρου-Γαβριήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Δήλωσε συγκινημένος

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης παρίσταται στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογρέζας, όπου συλλειτουργούν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ.κ. Γαβριήλ με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρο, Αθήνα, Κυριακή 02 Ιουνίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος που υποδεχόμαστε σήμερα στη Νέα Ιωνία τον νέο αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξερχόμενος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία, όπου συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ και ο νεοεκλογείς Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

«Είναι ένας άξιος ιεράρχης, ο οποίος αναλαμβάνει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία. Οι ελπίδες και η αγάπη όλων μας τον συνοδεύουν στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει, να διακονήσει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και με αυτόν τον τρόπο να επαναβεβαιώσει την ενότητα της εκκλησίας» συνέχισε. «Του εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει» κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

02/06/2019 11:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Καλούμε τους πολίτες να επιλέξουν προοδευτικούς δημάρχους και περιφερειάρχες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: