Στην τελική ευθεία για τις λίστες τα κόμματα: Ποιοι έχουν κλειδώσει [λίστες]

File Photo: Οι αρχηγοί των κομμάτων έδωσαν έγκριση για τις υποψηφιότητες. Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Κορυφώνονται οι διεργασίες στα κομματικά επιτελεία για την ολοκλήρωση των λιστών με τους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν τη λαϊκή ψήφο στις 7 Ιουλίου.

Εκτός από τους ήδη εκλεγμένους βουλευτές που σχεδόν πάντα δικαιωματικά διεκδικούν την επανεκλογή τους υπάρχουν φυσικά οι νέοι και επανερχόμενοι υποψήφιοι αλλά και οι αλλαγές περιφερειών.

Σε Κουμουνδούρου, Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη οι συσκέψεις είναι συνεχείς καθώς όλοι αναζητούν έως την τελευταία στιγμή την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Ας τα πάρουμε από τη αρχή.

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ

Μάχη για να μπουν στα ψηφοδέλτια όσοι δεν έχουν εκλεγεί στις ευρωεκλογές αλλά και για αλλαγές περιφερειών δίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ως δεύτερο κόμμα, θα έχει λιγότερες έδρες και θα χάσει και το μπόνους των 50 εδρών.

Έτσι μπροστά στην περίπτωση οι 144 βουλευτές να γίνουν 70 (σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών) υπάρχει η αγωνία της εκλογής.

Τα ονόματα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η Έφη Αχτσιόγλου αναμένεται να τοποθετηθεί επικεφαλής στο Επικρατείας, δοθέντος ότι θα αναλάβει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου.

Στη δεύτερη και την τρίτη θέση θα βρεθούν -εκτός απροόπτου- ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Και οι δυο συμμετέχουν στον πρωινό καφέ και στον προεκλογικό σχεδιασμό και κατά συνέπεια δεν θα υπάρχει ο χρόνος για τον σταυρό.
Στη Μεσσηνία επιθυμούν να κατέβουν οι Γιώργος Κατρούγκαλος και Αλέξης Χαρίτσης

Α’ Αθήνας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Φίλης, η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ενδεχομένως και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης

Νότιος Τομέας Αθηνών

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Νίκος Ξυδάκης, η Βασιλική Κατριβάνου, η υποψήφια ευρωβουλευτής, η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου

Βόρειος Τομέας Αθηνών

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Αννέτα Καββαδία, η Ελένη Αυλωνίτου, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, ο πρώην υπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μουζάλας, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης

Δυτικός Τομέας Αθηνών

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ Παναγιώτης Ρήγας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Χαρά Καφαντάρη

Υποψήφιοι από… τη διεύρυνση

Ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης θα είναι υποψήφιος στη Β΄ Πειραιά, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας θα είναι υποψήφιος στην Ημαθία, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Μωραΐτης πιθανότατα θα είναι υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία (είχε ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του στον νομό από το ΚΙΝΑΛ και με μια ανακοίνωση γνωστοποίησε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές).

Ο υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ θα είναι υποψήφιος στην Ημαθία, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ) στο δυτικό τομέα Αθήνας, η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ) υποψήφια στην Μαγνησία. Το έχει ήδη ανακοινώσει δημόσια και η ίδια. Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης (ΑΝΕΛ) υποψήφιος στη Λάρισα

Θεσσαλονίκη

Στην Α’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφια η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Στη Θεσσαλονίκη και ο Μάρκος Μπόλαρης.

Περιφέρεια Αττικής

Υποψήφιος θα είναι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο ξάδερφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας. Ο πρώτος στην ανατολική Αττική και ο δεύτερος στη δυτική.
Στα Χανιά Πάυλος Πολάκης και Γιώργος Σταθάκης, στο Ρέθυμνο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός
Τα ψηφοδέλτια θα κληθεί να εγκρίνει, πιθανότατα την Παρασκευή, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας

Η ΝΔ ανακοινώνει ονόματα υποψηφίων ενώ και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να δοθεί μάχη.
Στην Αττική αρκετοί έχουν πάρει το πράσινο φως ενώ στη Θεσσαλονίκη ενδέχεται να κατέβει ο ηττημένος στις δημοτικές εκλογές Νίκος Ταχιάος.

Στην Α’ Αθήνας θα είναι υποψήφιοι οι βουλευτές Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Νικήτας Κακλαμάνης και Θεόδωρος Φορτσάκης που φεύγει από το Επικρατείας και θα μπει στη μάχη του σταυρού.

Στην Αθήνα και οι: Φωτεινή Πιπιλή, Θάνος Πλεύρης, Δημήτρης Τσιόδρας, Άγγελος Συρίγος, Σοφία Νικολάου, Δημήτρης Ιατρίδης, Αλεξάνδρα Χαριτάτου, Σοφία Λουκέρη και Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Στα ονόματα των υποψηφίων δεν υπάρχει η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς -όπως δήλωσε και η ίδια- θα είναι υποψήφια στα Χανιά.

Στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών θα είναι υποψήφιοι οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης και οι Γιώργος Κουμουτσάκος, Ζωή Ράπτη και Νίκη Κεραμέως και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος).

Στην ίδια Περιφέρεια και οι: Θόδωρος Ρουσόπουλος, Πέτρος Τατσόπουλος, Μανώλης Γραφάκος, Σάκης Ιωαννίδης, Βασίλης Ξυπολητάς, Νίκος Κωστόπουλος, Νίκος Ρωμανός, Ιωάννα Καλαντζάκου και Φώτης Καρύδας.

Στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών θα είναι υποψήφιοι οι: Νίκος Δένδιας, Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Χάρης Θεοχάρης και Γρηγόρης Ψαριανός, Δήμητρα Αράπογλου, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Τάσος Γαϊτάνης και Βασίλης Σπανάκης.

Την τιμητική της φαίνεσαι πως έχει η αυτοδιοίκηση. Υποψήφιοι βουλευτές θα είναι οι δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης και Δάφνης- Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης. Επίσης ο πρώην καλαθοσφαιριστής, Δημήτρης Παπανικολάου, ο Γιάννης Καλλιάνος, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, ο Βασίλης Ανδρικόπουλος, η Ιωάννα Γκελεστάθη, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Έμη Ζησιοπούλου- Λιβανίου, Ντόρα Πάλλη και Ρένα Βασιλάκη.

Στον δυτικό τομέα

Στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών, όπου θα είναι υποψήφιος και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν οι βουλευτές Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Γεράσιμος Γιακουμάτος, οι δημοσιογράφοι, Αντώνης Πανούτσος και Γιάννης Λοβέρδος, οι πρώην δήμαρχοι Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας και Αιγάλεω και Δημήτρης Καλογερόπουλος.
Στην Ανατολική Ατττική οι: Γιώργος Βλάχος, Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου και Βασίλης Οικονόμου, Βάσω Κόλλια, Χαρά Ξάνθη και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Tάκης Φύσσας.

Στην Δυτική Αττική ο βουλευτής Θανάσης Μπούρας και ο Γιώργος Κώτσηρας.

Στον Πειραιά

Στην Α’ Πειραιά υποψήφιοι θα είναι ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Γιάννης Μελάς, ο Χριστόφορος- Εμμανουήλ Μπουτσικάκης και ο Τάσος Αβραντίνης.

Στην Β’ Πειραιά θα είναι υποψήφιοι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος, η οικονομολόγος Χριστίνα Τσιλιγγίρη.

Υποψήφιοι στις εθνικές εκλογές θα είναι και στελέχη που συμμετείχαν στο ευρωψηφοδέλτιο, όπως ο Γιώργος Αμυράς (Ιωάννινα), ο Δημήτρης Καιρίδης (Βόρειο Τομέα Αθηνών), η Τόνια Αράχωβα (Αιτωλοακαρνανία) κ.α.

Θεσσαλονίκη

Στην Α΄ Θεσσαλονίκης ήδη φαίνεται ότι έχουν κλειδώσει οι 4 βουλευτές της Κώστας Καραμανλής, Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης και Ελενα Ράπτη, ο Δημήτρης Σταμάτης και η Βίκυ Νάκου.

Εξετάζονται οι υποψηφιότητες του Στράτου Σιμόπουλου, της Άννας Ευθυμίου, του Δημήτρη Κούβελα, των δημοσιογράφων Σύνθιας Σάπικα και Δημήτρη Βενιέρη, της δικηγόρου Αφροδίτης Λατινοπούλου, από το Ποτάμι η Νιόβη Παυλίδου και οι: Διαμαντής Γκολιδάκης, Γιάννης Παπαγεωργίου και Νίκος Καραγιαννακίδης.

Θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θέλουν επίσης: Παναγιώτης Κοκκόρης, Δημήτρης Πανοζάχος, Αντώνης Σαμαράς, Άντζελα Φίλου και Μαρία Μήτσιου. Φυσικά και ο Νίκος Ταχιάος.

Οι υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής

Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής, καθώς όπως ήταν προγραμματισμένο, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων του για τις εθνικές εκλογές του 2019

Αναλυτικά οι λίστες των υποψήφιων βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής ανά νομό :

Έβρου

Ζαπαρτας Παναγιωτης (φροντιστης)

Ντολιος Γεωργιος (οδοντιατρος)

Παναγουτσος Στελιος (καθηγητης πανεπιστημιου)

Χαμαλιδης Ελευθεριος (ακαδ.μηχανολογος, αναπλ.προϊστ.διευθυνσεως μεταφορων & επικοινωνιων ορεστιαδας)

 

Ροδόπης

Ιλχαν Αχμετ (βουλευτης)

Γολγακη Κυριακη (διοικητικος υπαλληλος νοσοκομειου κομοτηνης)

Μανανας Γεωργιος (διοικητικος υπαλληλος δημοτικης επιχειρησης υδρευσης & αποχ. Κομοτηνης)

Μουσταφαογλου Σιμπελ (καθηγητρια)

 

Δράμας

Κεφαλιδου Χαρα (βουλευτης)

Νικολαϊδης Αναστασιος (τεχνολογος πολιτικος μηχανικος, μελος δς συνδεσμου μαρμαρων μακεδονιας & θρακης)

Ξανθοπουλος Ιωαννης (πολιτικος μηχανικος)

Παπουτσης Ιωαννης (εκπαιδευτικος)

Χαρισκου Χρυσανθη (ζωγραφος, καλλιτεχνης)

 

Καβάλας

Παπουτσης Δημητριος (δικηγορος)

Τσουρη Μαρια (ιδιωτικος υπαλληλος)

 

Ημαθίας

Γικονογλου Μπαμπης (πολιτικος μηχανικος)

Καραβασιλης Φωτης (δικηγορος, προεδρος δικηγορικου συλλογου βεροιας)

Μπρουσκελης Νικος (ιατρος-χειρουργος ουρολογος)

Παπακωνσταντινου Θεοδωρος (αγροτης)

 

Κιλκίς

Αναστασιαδης Γεωργιος

Ανθρακιδης Θεμιστοκλης

Παραστατιδης Στεφανος

Στεφανιδου Αλεξανδρα

Φραγκιδης Γεωργιος

 

Πέλλας

Αλεξανδριδου Ραχηλ (δικηγορος)

Μακριδου Αγαθη (ιδιωτικος υπαλληλος)

Παπαδακη Κικη (συμβουλος αγροτικων & αναπτυξιακων προγραμματων)

Παπανικολαου Νικολαος (δικηγορος)

Τεκτεριδης Γαβριλος (επιχειρηματιας, αγροτης)

 

Σερρώμ

Τζελεπης Μιχαλης (βουλευτης)

Ιχτση Ανδρομαχη (δημοσιογραφος)

Μακινας Κυριακος (γεωπονος)

Οικονομου Κωστας (οικονομολογος, προϊστ.οπεκεπε)

Σοφιανου φανη (ιατρος-νος.σερρων)

Τοσιος Ππασχαλης (ελ.επαγγελματιας, δημοσιογραφος, εκδοτης τυπου)

Τσερβιστας Μιχαλης (αγροτης)

 

Πιερίας

Μαλτζαρης Ιωαννης (εκπαιτευτικος-τει λαρισας)

Μιχου Μαρια (οικονομολογος, φοροτεχνικος)

Πετριδης Σαββας (ανωτατο στελεχος οσε)

Τσακιριδης Νικος (ελ.επαγγελματιας, εμπορια καυσιμων)

 

Γρεβενών

Γκαλογιαννης Βασιλειος (αποστρατος στρατηγος ελλας, πτυχιουχος πολ.τμηματος παντειου)

 

Φλωρίνης

Καλυβιανος Λεωνιδας (δημ. Υπαλληλος, προπονητης ξιφασκιας)

Μαυριδης Στυλιανος (δικηγορος παρ’ αρειω παγω, διδακτωρ νομικης απθ)

Σαμαρας Νικος (ιατρος)

 

Ιωαννίνων

Γατσιος Κωνσταντινος

Γκολας Νικολαος (κοσμηματοποιος, επιχειρηματιας)

Ζαρμπαλας Σωτηρης (οικονομολογος, συμβουλος επιχειρησεων)

Ζηκου Μαργαριτα (εκπαιδευτικος)

Κασσης Μιχαλης (μηχανολογος μηχανικος, κτηνοτροφος)

Μανταλοβας Αθανασιος (χημικος, αντιδημαρχος δημου ιωαννιτων)

Μασαλας Βασιλειος

 

Πρεβέζης

Κωνης Κωνσταντινος (λογιστης-οικονομολογος)

Κωστας Σταυρος (ιδιοκτητης κτηματομεσητικου γραφειου)

Πεπονης Χρηστος (μαθηματικος, ελευθερος επαγγελματιας)

 

Καρδίτσας

Θωμοπουλου Δωρα (θεατρολογος, ηθοποιος)

Κουκοσιας Νικος (βιοχημικος)

Ντραχας Στεφανος (γεωπονος)

Παπαγεωργιου Σωτηρης (φιλολογος, υποψ. Διδακτωρ)

 

Λαρίσης

Μπαργιωτας Κωνσταντινος (ιατρος, βουλευτης)

Αγοριτσα Φανη (φιλολογος)

Γαλλιου Μαρια (δικηγορος)

Θεοδωροπουλος Γιωργος (δημ. Υπαλληλος)

Λιακουλη Ευαγγελια (δικηγορος)

Μαρου Μαρια (αγροκτηνοτροφος)

Παπαβασιλειου Νατασα (ιδιωτικος υπαλληλος)

Σαχινιδης Φιλιππος (οικονομολογος, πρ. Υπουργος)

Τολικας Μιχαλης (συνταξ. Αξιωμ. Ελας)

Τσιτα Βασιλικη (οικονομολογος)

 

Μαγνησίας

Αναστασιου Ιωαννης (δημοσιογραφος)

Πλασταρας Τρυφωνας (οικονομολογος)

Πωποτας Κωστας (στελεχος ε.ε.)

Σακκοπουλος Ιωαννης (φυσικοθεραπευτης)

Χατζηδημητριου Φωτης (ιατρος εσυ)

Χαυτουρας Νικος (ιατρος βιοπαθολογος)

 

Τρικάλων

Αναστασιου Φωτεινη (διδακτωρ γλωσσολογιας εαπ & εκπα)

Ηλιαδης Γεωργιος (επιχειρηματιας)

Ντιντη Χρυσα (δικηγορος)

Οικονομου Γεωργιος (ιατρος)

Παπαευθυμιου Κωστας (επιχειρηματιας)

Φαμισης Κωστας (επικ. Καθηγητης τεφαα τρικαλων)

 

Αιτωλοακαρνανιας

Κωνσταντοπουλος Δημητρης (βουλευτης)

Αναγνωστοπουλος Ιωαννης (ιατρος)

Αντωνοπουλος Βασιλειος (παιδιατρος)

Πιστιολη Περσεφονη (εκπαιδευτικος)

Τορουνιδης Αθανασιος (φαρμακοποιος)

 

Ηλείας

Κουτσουκος Ιωαννης (βουλευτης)

Βεργοπουλου Ευη (οικονομολογος)

Ζαφειροπουλου Δημητρα (δικηγορος)

Κατρινης Μιχαλης (πρ. Βουλευτης)

Κοτσιφας Σακης (δικηγορος)

Χρονης Μενης

 

Βοιωτίας

Καρβουνης Άρης (οικονομολογος)

Κολλιας Βασιλειος (αγροτης, προεδρος ενωσης νεων αγροτων βοιωτιας, πρ.ειδ.γραμματεας πανελληνιας ενωσης νεων αγροτων)

Κοσκοβωλη Αικατερινη (αντιδημαρχος δημου λεβαδεων)

Μουλκιωτης Γεωργιος (δικηγορος)

 

Εύβοιας

Κεδικογλου Συμεων (ιατρος, πρ. Υφυπουργος)

Μπουροδημος Ιωαννης (γεωλογος, πρ. Δημαρχος)

Παλαιολογου-Νικολοπουλου Μμαρια (δικηγορος, περιφ. Δ/ντρια στερεας ελλαδας σεπε, πρ. Δ/ντρια υπ.εργασιας)

Παπαδιοχος Γεωργιος (υπαλληλος δεη)

Παπαναστασιου Μινα (δικηγορος)

Παυλου Χρηστος (πρ. Δημαρχος, πρ. Αντινομαρχης)

Σεπετης Αναστασιος (οικονομολογος)

 

Φθιώτιδας

Αντεριωτη Κωνσταντινα (εκπαιδευτικος)

Γιαταγανας Χρηστος (δικηγορος παρ’ αρειω παγω)

Κυριακου Παναγιωτης (δικηγορος)

Σταυρου Ιωαννης (γεωπονος)

Τσωνης Νικολαος (ιατρος, πρ. Βουλευτης)

 

Φωκίδας

Αθανασοπουλος Αλεξης (χημικος μηχανικος, διευθυντικο στελεχος ελληνικων πετρελαιων)

Σπυροπουλου Πεννυ (δικηγορος, δημοτικος συμβουλος)

 

Α’ Αθήνας

Σκανδαλιδης Κωστας (βουλευτης)

Αποστολοπουλος Γιωργος (δικηγορος, δημοτικος συμβουλος αθηναιων)

Γεωργιου Σπυριδουλα (δικηγορος)

Δημαδαμα Ζαφειρουλα (ζεφη)

Καρελας Δημητρης (αρχιτεκτων μηχανικος)

Καρκατσουλης Παναγιωτης (εμπειρογνωμων δημοσιας διοικησης)

Λαλιωτης Νικος

Μαλαϊ Φατος (διαπολιτισμικος μεσολαβητης)

Νικολοπουλου Ρανια (μελος κεντρικης αντιπροσωπειας τεε, τοπογραφος μηχανικος)

Οικονομου Δημητρης (οικονομολογος, συμβουλος επενδυσεων)

Παπαηλιου Ασπα (ιατρος)

Παττακος Μιχαλης (δικηγορος)

Πουλοπουλου Σοφια (υποψ.διδακτωρ ειδικης αγωγης παν.θεσσαλιας, εκπαιδευτικος)

Φραγκος Σπυρος (οικονομολογος, μελος κπε)

 

Β’ Αθηνων-νοτιος τομεας

Αμοιριδης Ιωαννης (πολιτικος μηχανικος)

Αναστασακης Ιωαννης (αντιπτεραρχος εν αποστρατεια)

Αντωνιου Τονια (μελος εκτελεστικης γραμματειας κινηματος αλλαγης)

Βαλαβανη Αικατερινη (στελεχος management, οικονομολογος)

Μισεντου Μαρια (διοικητικο στελεχος ναυτιλιακης εταιριας)

Μπαραδακη Χαλαρη Ελενη (ιατρος)

Νικολαου Κωνσταντινος (παιδιατρος)

Ντεϊμεντες Παναγιωτης (επιμελ. Ορθοπεδικος)

Πανταζοπουλος Δημητρης (εκπαιδευτικος)

Πεταλωτης Γεωργιος (δικηγορος, πρ. Υπουργος)

Χαλαρης Μιχαηλ (δοκτωρ χημικος, αξιωματικος πυροσβεστικου σωματος)

Χατζης Τασος (ιατρος)

 

Β’ Αθηνων-δυτικος τομεας

Καρρας Γεωργιος-δημητριος (βουλευτης)

Ασκητης Θανος (καθητης ψυχιατρικης ευρ.παν.κυπρου, προεδρος ινστιτουτου ψυχιατρικης και σεξουαλικης υγειας)

Γιαννακοπουλου Ναντια (δικηγορος, αναπλ.εκπροσωπος τυπου πασοκ)

Δαρσινος Τασος (μελος εκτελεστικης γραμματειας δημαρ και γραμματεας τομεα αποδημου ελληνισμου κινηματος αλλαγης)

Δημητριου Μαρια (επιμελητρια κοινωνικης προνοιας)

Καρπουζος Χαραλαμπος (επιχειρηματιας)

Καρχιμακης Μιχαλης (μελος εκτελεστικης γραματειας κινηματος αλλαγης, πολιτ.επιστ.νομικης αθηνων, πρ.βουλευτης)

Σταυρου Ελενη (οικονομολογος)

Χαρδαβελας Κωστας (δημοσιογραφος)

 

Β’αθηνων-βορειος τομεας

Λοβερδος Ανδρεας (βουλευτης)

Βεντηρη Λυδια (δικηγορος)

Βλαχος Παναγιωτης (νομικος και πολιτικος επιστημονας)

Ζαρκαδουλα Ρενια (δικηγορος)

Θεοδωρου Μιχαλης (σμηναρχος ε.α. πολεμικης αεροποριας, συμβουλος αναπτυξης ιατρικου τουρισμου)

Κορασιδης Μοσχος (γεωτεχνικος)

Πανταζης Κωστας (νομικος)

Παπαμαργαριτης Ευθυμιος (ιατρος εσυ, δημοτικος συμβουλος νεας ιονιας)

Πατιλη-Ζαρανικα Αργυρω (επιχειρηματιας, συγγραφεας)

Σαγρη Αλεξανδρα (δασκαλα, υποψ.διδακτωρ παν.αθηνων)

Φουτζοπουλος Κωνσταντινος (εμπειρογνωμων διεθνων σχεσεων)

Χατζησωκρατης Δημητρης (πολιτικος μηχανικος, οικονομολογος)

 

Α’ Πειραια

Αθανασιαδης Λαζαρος (τραπεζικος)

Αρκαλακη Αργυρουλα (πρ. Δημοτικος υπαλληλος, συνταξιουχος)

Καλαμακης Σταυρος (προεδρος ξενοδοχων αιγινας, οικονομολογος)

Κατσαφαδος Βασιλης

Μανουσακης Στυλιανος (δικηγορος)

Ποντας Αποστολος (δικηγορος, προεδρος εδεμ)

 

Β’ Πειραια

Διαμαντιδης Δημητρης (επιχειρηματιας, οικονομολογος)

Θεοτοκατου-Αντωνακου Νανσυ (ιδιωτικη υπαλληλος στο χωρο της ναυτιλιας)

Κοσμιδου Κωνσταντινα (ελ. Επαγγελματιας)

Λιντζερης Δημητρης (μαιευτηρας, γυναικολογος, διδακτωρ ιατρικης παν.αθηνων)

Μαλελης Σταματης (δημοσιογραφος, γραμματεας τομεα επικοινωνιας κινηματος αλλαγης)

Στεφανιδου Σταυρουλα (προεδρος δικυτου ανθρωπιας και αλληλεγγυης κερατσινιου, μελος ς.γ. δραπετσωνας κινηματος αλλαγης)

Χρηστου Στεφανος (δικηγορος)

 

Αττικη-δυτικος τομεας

Αναστασακης Μηνας (δικηγορος)

Δημου Σταυρουλα (περιφ. Συμβουλος αττικης)

ΚοκοτοςΑ (χημικος μηχανικος)

Λιοσης Αγγελος (χειρουργος)

Σταμου Δημητρης

 

Αττικης-βα τομεας

Χριστοφιλοπουλου Ευη (βουλευτης)

Αναστασιου βασιλικη (δικηγορος)

Ασπραδακης Παντελης (ηλεκτρονικος τεχν. Μηχανικος)

Βρεττος Σπυρος (διδακτωρ μηχ. Υπολογιστων)

Ζωτος Σωτηρης (πρωην υποδιοικητης 1ης υπε)

Κοκκοτα Ερση Αντωνια (επιχειρηματιας, οικονομολογος)

Ορφανιδης Ιωαννης (υπαλληλος αεροπορικης εταιριας)

Σμερος Ιωαννης (χημικος μηχανικος, περιβαλλοντολογος)

Στεφανακης Μανωλης (ιατρος)

Τελωνιατη Αρετη (νηπιαγωγος)

 

Αργολίδος

Μανιατης Ιωαννης (βουλευτης, πρ. Υπουργος)

Πουλας Ανδρεας (ιατρος-νεφρολογος)

Στεφανου Γιαννης

 

Αρκαδίας

Κωνσταντινοπουλος Οδυσσεας (βουλευτης)

Μπερτζελετος Δημητριος

Πραχαλιας Γιωργος

Σαραντοπουλου Διαμαντω (νοσηλευτρια)

 

Κορινθου

Ανδρεου Ιωαννης (ιδιωτικος υπαλληλος)

Γκιλιτσης Χρηστος (ιατρος-καρδιολογος)

Δημα Μαργαριτα (γεωπονος)

Σπανος Κωστας (πολιτικος μηχανικος)

Φαρμακη Γκεκη Κατερινα

Χανιας Νικος (πρωην υπαρχηγος πυροσβεστικου σωματος)

 

Λακωνιας

Γρηγορακος Λεωνιδας (ιατρος-πνευμονολογος)

Γουργουλα Μανακου Βασω (οικονομολογος)

Λεκακη Κατερινα (ιατρος-φυσιατρος)

Σπανακος Νικος (πρωην αξιωματικος λιμενικου σωματος)

 

Μεσσηνιας

Αλευρας Παναγιωτης (γεωπονος, περιφ.συμβουλος πελοποννησου, πρωην αντιπεριφερειαρχης μεσσηνιας)

Γερονικολος Μενελαος (επιχειρηματιας-εξαγωγεας)

Διονυσοπουλος Ιωαννης (μελος κεντρ.διοικησης οεε, μελος διοικητικου συμβουλιου οαεδ, στελεχος μοναδας ελεγχων της αρχης πιστοποιησης ευρ.προραμματων του υπ.οικ.)

 

Λέσβου

Γιακαλης Νασος (ιατρος, πρ. Περιφερειαρχης, πρ. Δημαρχος)

Γιανουλελης Γεωργιος (πολιτικος μηχανικος, αντιπροεδρος εετεμ λεσβου)

Μηλιος Γεωργιος (συνταξ. Τραπεζικος υπαλληλος)

 

Σάμου

Γαϊτανης Γεωργιος (ιδιωτικος υπαλληλος)

Κουμας Λευτερης (δικηγορος)

 

 

Χίου

Λαμπρινουδης Πολυδωρος (πρ. Δημαρχος)

 

Δωδεκανήσων

Κρεμαστινος Δημητριος (ιατρος, βουλευτης, πρ. Υπουργος)

Γαβαλα Κατερινα (ιατρος, προεδρος νοσοκομειακων)

Καλοπητας Βαϊος (μηχ. Περιβαλλοντος, μελος κπε)

Μπακρυσιωρης Σαραντος (διευθυντικο στελεχος τουρισου)

Φτακλακη Λιτσα (πολιτικος επιστημων-διεθνολογος)

Χατζηγιακουμης Βασιλης (πολιτικος μηχανικος, πρ. Δημαρχος)

 

Κυκλάδων

Βλασερος Ιωαννης (ιατρος, μελος κπε)

Θεολογιτου Σοφια (πρ. Περιφερειαρχης, στελεχος υπουργειου εσωτερικων)

Κουτρουλια-Δαρζεντα Αλεξανδρα (επιχειρηματιας)

ΜπαϊλαςΔ (πρ. Νομαρχης)

Παπαμανωλης Γεωργιος (πρ. Βουλευτης)

Πολατσιδης Χρηστος (τραπεζικος υπαλληλος)

 

Χανίων

Κουρουπακη Λιτσα (ιατρος, πρ. Βουλευτης, μελος κπε)

Μαργαρωνης Ιωαννης (επιχειρηματιας)

Μουντακης Κωνσταντινος (ομοτιμος καθηγητης πανεπιστημιου)

Πολιουδακης Γεωργιος (πρωην δημαρχος)

 

Ρεθύμνης

Βαονακης Δημητρης (ιατρος, περιφερειακος συμβουλος)

Κοτζαμπασακης Νικος (δικηγορος)

Ψωμας Αποστολος (δικηγορος)

 

Ηρακλείου

Κεγκερογλου Βασιλειος (γραμματεας κ.ο. κινηματος αλλαγης, πρ.υφυπουργος)

Αρβανιτακης Παντελης (ιατρος)

Βατσινα Ελενη (επιχειρηματιας)

Καραντεμοιρης Ιωαννης (γεωπονος)

Μπριμης Δημητρης (ιατρος)

Παπαδακης Γεωργιος (στελεχος τουριστικων επιχειρησεων)

Σοφρωνας Νικος (οικονομολογος, περιφ.ταμειο αναπτυξης κρητης)

Στρατακης Χρηστος (γεωπονος, πληροφορικος)

 

Ν.λασιθιου

Εικοσιπεντακης Φανης (επιχειρηματιας τουρισμου και αγροτικων προϊοντων)

Κλωντζας Εμμανουηλ (ιατρος, περιφερειακος συμβουλος)

ΠΗΓΗ: HELLAS JOURNAL

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: