Στην Αλάνιασπορ και επίσημα ο Μπακασέτας: Συμπαίκτης με τον Τζαβέλλα [εικόνες]

Ο Τάσος Μπακασέτας κατά την μεταγραφή του στην Αλάνιασπορ. Photo via @Alanyaspor




Ο Τάσος Μπακασέτας είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Super Lig.

 

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι και επίσημα πλέον o ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ. Photo via @Alanyaspor

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ανακοινώθηκε επίσημα από την Αλάνιασπορ και ο σύλλογος της Αττάλειας  τον καλωσόρισε τον 25χρονο άσο μέσα από τα social media.

Ο Μπακασέτας στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για μια νέα περίοδο για τη ζωή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή στην Αλάνιασπορ. Ξεκινάει μια νέα περίοδος για τη ζωή μου. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

  • Όλοι έδειξαν πόσο ήθελαν να γίνει η μεταγραφή. Όλα είναι μια χαρά. Ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ο Τζαβέλλας, παίζει εδώ για 2,5 χρόνια και του μιλούσα κάθε μέρα, οπότε ξέρω καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα επίσης, ενώ έχω παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν. Οπότε, διάλεξα να έρθω εδώ. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές εδώ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες να μην κάνουμε καλή σεζόν».

Η ΑΕΚ θα εισπράξει ένα ποσό λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ από την πώληση του Μπακασέτα, ο οποίος θα γίνει συμπαίκτης του Γιώργου Τζαβέλλα, αλλά και των Βιγιαφάνιες, Τζαλμά Κάμπος, ενώ προπονητής του θα είναι ο γνώριμος στην Ελλάδα, Ερόλ Μπουλούτ.

 

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι και επίσημα πλέον o ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ. Photo via @Alanyaspor

Από την δική της μεριά και η Ένωση έκανε γνωστή την μεταγραφή του Μπακασέτα, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα τα τρία χρόνια της παρουσίας του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα στην τουρκική ομάδα Αlanyaspor. Ο Έλληνας διεθνής μέσος ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016. Πραγματοποίησε 104 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 20 γκολ και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας, που το 2018 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια.

Eνα θερμό «ευχαριστώ» από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον Τάσο Μπακασέτα για την προσφορά του, το ήθος του και τα όσα σπουδαία ζήσαμε μαζί στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου μαζί με τις ευχές μας για καλή συνέχεια και μεγάλες επιτυχίες στο επόμενο κεφάλαιο που ανοίγει στην ποδοσφαιρική του καριέρα.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε κυκλοφορία από την Τρίτη τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: