Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γιόβιτς με 70 εκατ. ευρώ: Μένει μόνο η ανακοίνωση από την ομάδα

File Photo: Real Madrid players warm up during their team’s training session at the club’s Valdebebas sports city in Madrid. EPA, PACO CAMPOS




Ο Λούκα Γιόβιτς θα φορά από την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ισπανική ομάδα συμφώνησε με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στα 70 εκατ. ευρώ και ο Σέρβος διεθνής φορ από την πλευρά του θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, για κάθε χρόνο του οποίου θα λαμβάνει 10 εκατ. ευρώ.

Οι επαφές έχουν ολοκληρωθεί και σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης, «Marca», η Ρεάλ θα παρουσιάσει τον 21χρονο Σέρβο στράικερ την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γιόβιτς θα αποτελέσει τη τρίτη μεταγραφή της «βασίλισσας» στην καλοκαιρινή περίοδο, μετά από αυτή του Μιλιτάο και του Αζάρ, ο οποίος αναμένεται ν’ ανακοινωθεί σήμερα ή αύριο.

Ο Γιόβιτς έρχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Καρίμ Μπενζεμά στην επιθετική γραμμή της ομάδας, καθώς έκανε σπουδαία χρονιά στη Φρανκφούρτη, με απολογισμό 27 γκολ, 10 εκ των οποίων στο Europa League, με την ομάδα του να αποκλείεται στον ημιτελικό από την Τσέλσι στη διαδικασία των πέναλτι.

Από τα 60 εκ. ευρώ που θα πληρώσει η Ρεάλ, τα 12 εκ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία της Μπενφίκα, η οποία είχε διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη όταν εκείνος παραχωρήθηκε στην Αϊντραχτ.

04/06/2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Με γκολ των Λεμάρ και Γκριεζμάν η Γαλλία νίκησε στη Βολιβία στη Ναντ σε φιλικό αγώνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: