Στα Ιωάννινα συνεχίζεται την Τετάρτη η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση Γιακουμάκη

Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση Γιακουμάκη. Φωτογραφία: Rethemnosnews.gr
Συνεχίζεται την Τετάρτη στα Ιωάννινα η δίκη για το bullying σε βάρος του φοιτητή της γαλακτοκομικής Βαγγέλη Γιακουμάκη, μετά από αναβολή.

  • Η εκδίκαση της υπόθεσης επρόκειτο να συνεχιστεί την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο τελικά διεκόπη από την Έδρα για σήμερα εξαιτίας της υπουργικής απόφασης για αναστολή της λειτουργίας των Δικαστηρίων λόγω των πρόσφατων εκλογών.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», η πολύκροτη δίκη θα συνεχιστεί σήμερα με την ανάγνωση των «αναγνωστέων» εγγράφων της υπόθεσης.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι 9 νεαροί Κρητικοί, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην επίμαχη υπόθεση. Όλοι τους βαρύνονται με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, η οποία συνιστά πλημμέλημα. Επισημαίνεται ότι κανείς από τους κατηγορούμενους δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο κατά τις προηγούμενες συνεδριάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ωστόσο άπαντες εκπροσωπούνται διά των πληρεξούσιων συνηγόρων τους.

Η εκδίκαση της επίμαχης υπόθεσης επρόκειτο να ξεκινήσει στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, ωστόσο τελικά η Έδρα ανέβαλε τότε τη δίκη για τη Δευτέρα 8 Απριλίου. Η αναβολή είχε δοθεί λόγω της απουσίας αρκετών -αλλά και σημαντικών- μαρτύρων του κατηγορητηρίου, οι οποίοι δεν είχαν παραστεί στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων.

Με πληροφορίες από neakriti.gr

Έντονα φαινόμενα και την Τετάρτη: Έπεσαν πάνω από 6.000 κεραυνοί την Τρίτη στη χώρα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal