Σκληρή επίθεση της Αρβελέρ στον Πολάκη: Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού

File Photo: Η Ακαδημαϊκός Ελένη Γλυκατζή – Αρβελέρ. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
«Όταν διοικούν οι ανίκανοι, φταίνε οι ικανοί», δήλωσε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ σε συνέντευξή της στην “Καθημερινή” , όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγω για τα «ελαττώματα» των Ελλήνων, τη Βόρεια Μακεδονία, την οικονομική κρίση, την Αριστερά, αλλά και τον Παύλο Πολάκη.

Ειδικότερα, η κυρία Αρβελέρ, τόνισε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης πως «Όταν στέλνουμε στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που δεν ξέρουν όχι μόνο τι είναι η Ευρώπη και πώς δουλεύει αλλά ούτε μία ξένη γλώσσα, η αναξιοπιστία της πολιτικής μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Όταν στέλνουμε στο εθνικό Κοινοβούλιο Πολάκηδες, συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Όταν διοικούν οι ανίκανοι, φταίνε οι ικανοί».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε απάντηση του ανάρτησε στο facebook έκανε λόγω για «υποταγή» της κ. Αρβελέρ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ σχολίασε το επίπεδο μορφώσεως των Γεωργιάδη, Μπογδάνου και Αϊβαλιώτη. Ειδικότερα η ανάρτηση έχει ως εξής:

Είπε η κυρια Πρυτανης που εχει δηλώσει “υποταγή ” στον Κυριακο Μητσοτακη απο το Νοέμβρη του 15 και με ποίημα μαλιςτα…αφου ειχε στηρίξει και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για να μας σώσει…
ΟΛΕΣ οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγει ο Κυριακος …
ΥΓ.Με ξέρατε και χθες κυρια Πρυτανης οςον αφορα τη μόρφωση, τις σπουδές μου ,τους βαθμούς μου ,τη δουλειά μου ως γιατρός;; Διαβάσατε τι εχουμε καταφέρει 4 χρονια στο χωρο της δημοςιας υγείας που παραλάβαμε σε αποσύνθεση ή ενημερώνεστε μονο απο τα ρεπορτάζ των σταθμών Σκαι και Σταρ;
Η μήπως εχετε τυφλωθεί απο τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιαδη,Μπογδάνου ,Αϊβαλιώτη κλπκλπ;;;;
ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ …
Ο λαός θα αποφασισει ποιος θελει να τον κυβερνήσει .Αυτα και ΤΕΛΟΣ
.- ”

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal