Σε βαθιά νερά…η Σάκκαρη, στα μέτρα του ο Τσιτσιπάς στα νέα τουρνουά στην Αγγλία

FILE PHOTO: H Μαρία Σάκκαρη με τον Στέφανο Τσιτσιπά. EPA, TONY MCDONOUGH




Κόντρα στη Ναόμι Οσάκα θα βρεθεί η Μαρία Σάκκαρη, στην πρεμιέρα του όπεν τουρνουά του Μπέρμιγχαμ, την Δευτέρα 17/6. Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια, νο 33 στον κόσμο, θα βρεθεί απέναντι στην Ιαπωνέζα κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχο δύο τίτλων γκραν σλαμ.

  • Η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές την Οσάκα και έχουν από μία νίκη, με την Ελληνίδα τενίστρια να σημειώνει την δική της με 6-3, 7-6(8) πριν από ένα χρόνο, στο Σινσινάτι, όταν η Ιαπωνέζα βρισκόταν στο νο 19 του κόσμου.

Όποια από τις δύο προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της 24χρονης Γιούλια Πουτίντσεβα από το Καζακστάν (νο 43) και της 22χρονης Βρετανίδας Χάριετ Νταρτ (νο 106).

Ως νο 1 του ταμπλό θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ιστορικό τουρνουά του Quenn’s στο Λονδίνο και πρώτος αντίπαλός του θα είναι ο 24χρονος Κάιλι Έντμουντ, νο 29 του κόσμου και κορυφαίος Βρετανός τα τελευταία χρόνια μετά τον Άντι Μάρεϊ.

  • Αν νικήσει και προκριθεί ο 20χρονος Έλληνας, νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, τότε θα παίξει στον Β’ γύρο με τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του 32χρονου Γάλλου Ζερεμί Σαρντί (νο 49) και του 31χρονου, Μιχαϊλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν (νο 47).
  • Ως νο 1 του ταμπλό θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ιστορικό τουρνουά του Quenn’s στο Λονδίνο και πρώτος αντίπαλός του θα είναι ο 24χρονος Κάιλι Ένμουντ, νο 29 του κόσμου και κορυφαίος Βρετανός τα τελευταία χρόνια μετά τον Άντι Μάρεϊ.

Αν νικήσει και προκριθεί ο 20χρονος Έλληνας, νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, τότε θα παίξει στον Β’ γύρο με τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του 32χρονου Γάλλου Ζερεμί Σαρντί (νο 49) και του 31χρονου Μιχαϊλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν (νο 47).

15/06/2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Η Σάκκαρη αποχαιρέτησε το τουρνουά του Νότιγχαμ: Έχασε 2-1 από την Αμερικανίδα Μπράντι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: