Επίθεση του Λαζόπουλου εναντίον της Φώφης: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Ο παρουσιαστής του OPEN Λάκης Λαζόπουλος. Φωτογραφία via ETHNOS.GR




Ο παρουσιαστής του Open TV Λάκης Λαζόπουλος, για άλλη μια Τρίτη, σχολίασε τα καυτά σημεία της επικαιρότητας λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές.

Υποδέχτηκε στο ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Open TV, στο μεγάλο φινάλε της σεζόν. Σχολίασε την επικαιρότητα με τον ξεχωριστό σατιρικό τρόπο του, επιφυλάσσοντάς μας πολλές εκπλήξεις.

Σύμφωνα με το Έθνος σχολίασε και το οριστικό αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκαν τα μέλη της διακομματικής επιτροπής, αναφορικά με την εξεύρεση εναλλακτικής ημερομηνίας διεξαγωγής του ντιμπέιτ, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ως γνωστόν, όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών καθώς τα κομματικά επιτελεία έχουν ήδη σχεδιάσει το προεκλογικό τους πρόγραμμα και δεν είναι διατεθειμένα να τον ανατρέψουν για μια ακόμα φορά.

Τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος;

  • «Δεν τα βρίσκουν στις ημερομηνίες. Βρίσκουν, όμως, ημερομηνίες για να μιλάει ο καθένας με τους δημοσιογράφους του, αλλά δεν βρίσκουν μία κοινή ημερομηνία για να μιλήσουν στον ελληνικό λαό. Είναι προσχήματα. Είναι ντροπή σε μία δημοκρατία να κάνουν αυτά τα φθηνά κόλπα για να αποφύγουν την πιο κρίσιμη ώρα να μιλήσει όλο το πολιτικό σύστημα μαζί. Ντροπή!», σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Η ​​τρέχουσα οικονομική κρίση που άρχισε το 2010 και συνεχίζεται έως τις μέρες μας και τα υψηλά ποσοστά ανεργίας που καταγράφονται στη χώρα μας έχουν οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες επιστήμονες στο εξωτερικό με σκοπό την αναζήτηση και εύρεση απασχόλησης, ώστε να αξιοποιήσουν τα προσόντα τους και να αποκομίζουν κάποιο εισόδημα από την εργασία τους.

  • «Επιμένω, τα μυαλά μας βγήκαν έξω. Αυξάνεται το εισόδημα των ξένων, ενώ η χώρα εδώ διαλύθηκε. Μέχρι το 2012, η Ελλάδα θα μπορούσε να κάνει τη ρήξη με τους έξω γιατί τα ομόλογα που κρατούσαν στις τράπεζες ήταν 725.000.000.000 ευρώ. Το 2015, μόνο να υποκύψεις μπορούσες. Είναι εθνική ανάγκη να επιστρέψουν οι νέοι επιστήμονες στην Ελλάδα. Να συμβάλλουν στην πρόοδο αυτής εδώ της χώρας. Και είναι ανάγκη να δοθούν σημαντικά κίνητρα για να μπορέσουν οι νέοι να κάνουν οικογένειες και παιδιά.

Έτσι, ξεκινάει ο αφανισμός. Υπάρχει η γενοκτονία με σκοτωμούς και υπάρχει η γενοκτονία που προκύπτει από μη τεκνοποιία. Σκοτώνεις τη δυνατότητα ενός λαού να κάνει παιδί», σχολίασε ο παρουσιαστής του OPEN.

Αναφορικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε η κυρία Γεννηματά στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, σχολίασε:

“Ξεκαθάρισε πως είναι η επίσημη Φιλιππινέζα του συστήματος Μητσοτάκη. Γιατί λέει πως θα κρατήσει υπεύθυνη στάση, δίνοντας ψήφο ανοχής. Το ερώτημα είναι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ, υποθετικά, έπαιρνε τα ίδια ποσοστά με τη ΝΔ, θα κρατούσε το ΚΙΝΑΛ την ίδια υπεύθυνη στάση; Η απάντηση είναι όχι! Γι’ αυτό και δεν λέγεται υπεύθυνη στάση, αλλά Φιλιππινέζα. Ελπίζω να μη διώξατε τον Βενιζέλο για να τον κάνετε αυτόνομο, ώστε να προταθεί αργότερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Aναταράξεις, πειθαρχικές και ποινικές έρευνες, αιτήσεις εξαιρέσεων και ανατροπές σε «φιλίες» που θεωρούνταν µέχρι πριν από λίγο καιρό στέρεες προκαλεί η υπόθεση της Novartis, µε τα κύµατα να… σκάνε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

«Μην έχετε καμία αμφιβολία. Υπάρχει σκάνδαλο Novartis! Μην πιστέψετε πως οι γιατροί πηγαίνανε μόνοι τους να γράφουν φάρμακα και να λαδώνονται. Τα φάρμακα δεν μπαίνουν έτσι μέσα σε μία χώρα. Κάποιοι υπογράφουν κι αυτοί δεν είναι οι γιατροί», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ολόκληρος ο μπασκετικός πλανήτης βαδίζει στον αστερισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και πως να γινόταν διαφορετικά αφού ο «Greek Freak» το βράδυ της Δευτέρας ανακηρύχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του MVP του ΝΒΑ.

Από τα ξημερώματα τα social media πήραν «φωτιά» με διθυραμβικά σχόλια για τον Έλληνα σουπερ σταρ, ενώ υπήρξαν και φωτογραφίες τόσο από την εφηβική του ηλικία όσο και από την καριέρα του στον μαγικό κόσμο του NBA.

«Εγώ ξέρω ότι Έλληνας είναι αυτός που έχει καρδιά Έλληνα, ψυχή Έλληνα και παιδεία ελληνική. Δεν αρκεί να γεννηθεί κάποιος στον τόπο αυτόν για να λέγεται Έλληνας. Όχι! Θεωρώ ότι ο Έλληνας δεν είναι αυτός που φέρει τα μούτρα του μίσους, αλλά αυτός που φέρνει το όνειρο και την καθαρότητα στο πρόσωπο. Ο Γιάννης είναι ένα εκατομμύριο φορές πιο Έλληνας από κάποιους που γεννήθηκαν σε αυτήν τη χώρα”.

Και συνέχισε:

“Αυτούς που ειρωνικά ο Άδωνις λέει ότι έχει ιθαγένεια. Μία ιθαγένεια που ο Μητσοτάκης δεν ψήφισε το 2015. Κι αν δεν είχε ψηφιστεί η ιθαγένεια, τώρα η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να καμαρώνει και να ζει αυτό το όνειρο μέσα από τον Γιάννη», είπε συγκινημένος ο παρουσιαστής του OPEN.

Με όλους και με όλα τα έβαλε ο Λαζόπουλος: Τα είπε και στον Αλέξη και στον Κυριάκο…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: