Πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ η επίσημη φανέλα είναι με διαγώνια ρίγα

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ. Φωτογραφία AEK FC




Για πρώτη φορά στην αιωνόβια ιστορία της ΑΕΚ, οι παίκτες της θα φορέσουν φανέλα με διαγώνιες ρίγες. Αναμφίβολα μια πρωτοποριακή κίνηση της εταιρίας Capelli η οποία «ντύνει» για δεύτερη σεζόν την Ένωση.

Η ΠΑΕ αποκάλυψε σήμερα την πρώτη εμφάνιση της σεζόν 2019/2020, ενώ η δεύτερη θα παρουσιαστεί σε λίγο καιρό και ως τρίτη θα παραμείνει η μπλε.

Οι φανέλες είναι άμεσα διαθέσιμες στην τιμή των 49.90 ευρώ μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της ΑΕΚ και των δύο μπουτίκ στα γραφεία της ΠΑΕ και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Στη δεύτερη σεζόν της συνεργασίας μεγάλων προοπτικών με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport, η ομάδα μας διατηρεί στην πρώτη της εμφάνιση την κιτρινόμαυρη ρίγα, αλλά με ιδιαίτερο σχεδιασμό και πρωτότυπες διαγώνιες ρίγες, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην 95χρονη Ιστορία της Ένωσης.

Πρόκειται για φανέλα αποκλειστικά σχεδιασμένη για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, την αισθητική και τις ανάγκες της ομάδας μας.

Με μαύρα μανίκια που καταλήγουν σε κίτρινη λεπτομέρεια, ενώ διατηρείται η κίτρινη πλάτη, στο κάτω μέρος της οποίας υπάρχουν οι διαγώνιες ρίγες.

Φανέλα υψηλών ποιοτικών στάνταρ με τεχνολογία CS-COOL για αυξημένη κυκλοφορία αέρα, διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας και απορρόφηση υγρασίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κανείς δεν μπορεί να νικήσει με τη φανέλα, δηλώνει για την ήττα της Αργεντινής ο Μέσι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: