Προσβολές και ανόητες απειλές από Μπαχτσελί: Χαρακτήρισε τον Τσίπρα «κουτσή πάπια»

O Ντεβλέτ Μπαχτσελί Φωτογραφία EPA, ΑΠΕ-ΜΠΕ




Η ήττα στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται τελικά ότι στοιχίζει πολύ περισσότερο στον κυβερνητικό εταίρο του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρο του κόμματος Εθνικής Δράσης.

Ειδικότερα, μια μέρα μετά τον Ερντογάν και τις εμπρηστικές του δηλώσεις ο Μπαχτσελί μιλώντας στη δική του κοινοβουλευτική ομάδα «απείλησε να ρίξει τους Έλληνες στη θάλασσα όπως το 1922 και χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, «κουτσή πάπια».

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι “η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Η Ελλάδα ειδικά παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής Τσίπρας έχει δηλώσει θρασύτατα ότι αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις στην ανατολικής Μεσόγειο θα υπάρξει τίμημα. Η ‘κουτσή πάπια’ ο Τσίπρας, λέγοντας ότι υπάρχει κίνδυνος πολέμου στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, δήλωσε ότι θα εμποδίσουν την Τουρκία. Επιπλέον με τις εκκλήσεις τους για τερματισμό των εγγυήσεών μας στην Κύπρο οι ανοησίες τους έφτασαν στο υψηλότερο τους σημείο”.
“η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμη από τη μάνα του ο πειρατής που θα ανακόψει την πορεία μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο”.
“Ο Τσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να διαβάσει ιστορία. Θα πρέπει να πάρει μαθήματα από τους παππούδες του στη Σμύρνη που έχουν πεταχτεί στη θάλασσα. Αν δεν τα πάρει, τότε πρέπει να είναι από τώρα έτοιμος να να θαφτεί μέσα στη θάλασσα, να συντριβεί στη θάλασσα, να τον καταπιεί η θάλασσα”, ανέφερε.

“Έλληνες ξηέλληνες δεν γνωρίζουμε.  Όπου είναι να πάμε, θα πάμε, αν κάποιος βγει στον δρόμο μας θα τον συντρίψουμε. Υπό κανένα όρο δεν θα  εγκαταλείψουμε τους στόχους μας”, είπε ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης, λέγοντας ότι αυτός που θα τους ανακόψει το δρόμο θα τον συντρίψουν.
“όσοι μας κουνάνε το δάχτυλο, θα τους κόψουμε το δάχτυλο και θα το πετάξουμε. Το τουρκικό έθνος δεν μπορεί κανείς να στο σταματήσει με απειλές, η νόμιμη πορεία δεν μπορεί να ανακοπεί με εξαναγκασμό”.
“Σας προκαλώ. Ας βγει ο Τσίπρας μπροστά μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο, να δει τί θα γίνει και τι θα πάθει. Τα γεωτρύπανα μας στη Μεσόγειο πρέπει να συνεχίσουν τις ενέργειές τους με θάρρος και πρέπει διασφαλίσουν τα δικαιώματά κάνοντας αυτό που πρέπει με ηρωισμό και αυτοθυσία”, ανέφερε.

Hellas Journal με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: