Πωλητήριο στον Νεϊμάρ βάζει η Παρί: Θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία ~ Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στον Νεϊμάρ, η ακριβότερη μετεγγραφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. EPA/Lucas Figueiredo / CBF HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES




Μετά από μήνες φημών και διαψεύσεων φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να τεθεί πωλητήριο στον άσο της εθνικής Βραζιλίας Νεϊμάρ.

Η γαλλική εφημερίδα Equipe επικαλούμενη πηγές υποστηρίζει ότι η ΠΑρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να βάλει πωλητήριο στην μεγαλύτερη μετεγγραφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι πρωταθλητές Γαλλίας, είναι απογοητευμένοι από και ή άρχισαν τα σενάρια. Ο μάνατζερ του παίκτη επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Ισπανία, όπου στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν φήμες είτε για επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα είτε για ένταξή του στη Ρεάλ. Μόνο που στην τελευταία φαίνεται πως προτιμούν πλέον τον Μπαπέ.

Πάντως το διαζύγιο είναι πιο κοντά από ποτέ για τις δύο πλευρές, με την Παρί να έχει χάσεις μεγάλο μέρος από τα 220 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για τη μεταγραφή του. Οι τρεις σοβαροί τραυματισμοί του Νεϊμάρ είναι βέβαιο πάντως ότι θα προβληματίσουν σοβαρά τους υποψήφιους αγοραστές.

Hellas Journal

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: