Πίτσα ντελίβερι χωρίς ντελιβερά: Τις παραδίδουν οχήματα ρομπότ, παραλαμβάνονται με pin [video]

Οχήματα χωρίς οδηγό θα παραδίδουν τις πίτσες στους πελάτες Πηγή @nurobots




Οχήματα-ρομπότ της νεοφυούς επιχείρησης Nuro θα παραδίδουν πίτσες σε στο Χιούστον του Τέξας σε επιλεγμένους πελάτες.

Η Domino’s ανακοίνωσε ότι εντός του έτους, θα ξεκινήσει πιλοτικό πρόγραμμα ντελίβερι των εδεσμάτων της σε επιλεγμένους πελάτες της στο Χιούστον του Τέξας, με τον στόλο οχημάτων-ρομπότ της νεοφυούς επιχείρησης Nuro.

  • Οι επιλεγμένοι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν, διαδικτυακά, στην πιτσαρία που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα, επιλέγοντας κατά πόσον επιθυμούν η παράδοση να γίνει με ένα από τα οχήματα-ρομπότ.

Μέσω της εφαρμογής θα μπορούν να ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος-ρομπότ και, όταν αυτό φτάσει, κάνοντας χρήση προσωπικού pin θα ξεκλειδώνουν το όχημα και θα παραλαμβάνουν την πίτσα τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία εξελίσσει καινούργιες τεχνολογίες για να αλλάξει την εμπειρία του ντελίβερι πίτσας.

  • Πριν δύο χρόνια, εγκαινίασε μια πλατφόρμα για chatting, διευκολύνοντας εργαζομένους στην ίδια επιχείρηση να τσατάρουν για το ποια πίτσα θα παραγγείλουν και να την παραγγέλνουν.
  • Προσφάτως, παρουσίασε έναν ρομποτικό σκάνερ που ελέγχει την ποιότητα της πίτσας πριν αυτή αποσταλεί σε πελάτη από την πιτσαρία.

Από την πλευρά της, η Nuro -ιδρύθηκε το 2016 από δύο πρώην μηχανικούς της Google- ανακοίνωσε πέρυσι συνεργασία με την Kroger, τη μεγαλύτερη αλυσίδα σουπερμάρκετ στις ΗΠΑ, για ντελίβερι χωρίς ντελιβερά στην Πολιτεία της Αριζόνα.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix το «Murder Mystery» με Άνιστον και Σάντλερ (video)

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: