Το Εργαστήρι ΝΑΟΜΙ είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς πρόσφυγες και την ένταξή τους στην κοινωνία. Photo via Facebook, @notafactoryproject

Παζάρι ρούχων και αντικειμένων φτιαγμένα από πρόσφυγες σε παζάρι στη Θεσσαλονίκη

Ρούχα και αντικείμενα φτιαγμένα από πρόσφυγες θα πωλούνται στο παζάρι που διοργανώνει σήμερα, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, το Οικουμενικό Εργαστήριο Προσφύγων ΝΑΟΜΙ, στον χώρο του, στην οδό Πτολεμαίων 29α.

  • Παράλληλα, θα πραγματοποιείται ανταλλαγή ρούχων τα οποία καλούνται οι επισκέπτες να φέρουν μαζί τους για να τα ανταλλάξουν καθώς και εργαστήρι ζωγραφικής ρούχων από την καλλιτέχνη Livia Mateias. Στις 7.30 το απόγευμα, μέλη του Fashion Revolution Greece θα μιλήσουν για τους στόχους μιας πιο δίκαιης εμπορικά και περιβαλλοντικά βιώσιμης μόδας.

Το Εργαστήρι ΝΑΟΜΙ είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς πρόσφυγες και την ένταξή τους στην κοινωνία. Στο επαγγελματικά διαμορφωμένο εργαστήριο που διαθέτει διδάσκονται και εκπαιδεύονται πρόσφυγες από επαγγελματίες στην κοπτική, ραπτική και μετατροπή ρούχων.

13/06/2019
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

‘’Όχι’’ στον εκβιασμό των αλυσίδων δηλώνει ο Πολάκης για τα διαγνωστικά κέντρα

Be the first to comment on "Παζάρι ρούχων και αντικειμένων φτιαγμένα από πρόσφυγες σε παζάρι στη Θεσσαλονίκη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*