Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική κατάσταση του Προέδρου Αναστασιάδη: Το “ευχαριστώ” στο Twitter




Τις ευχαριστίες του για τις ευχές που δέχεται για ταχεία ανάρρωση μετά το ατύχημα που είχες χθες Σάββατο, ως αποτέλεσμα να χειρουργηθεί για διόρθωση του υποκεφαλικού κατάγματος δεξιού μηρού που υπέστη, εκφράζει, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του, στο Twitter, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για το συγκινητικό ενδιαφέρον και τις ευχές σας για ταχεία ανάρρωση. Η συμπαράστασή σας με ενισχύει για να ξεπεράσω το ταχύτερο αυτήν την απρόσμενη περιπέτεια», γράφει στο Tweet του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Την ίδια ώρα, ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική κατάσταση της υγείας του.

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, η μετεγχειρητική κατάστασης της υγείας του Προέδρου εξελίσσεται ομαλά.

«Σύμφωνα με ενημέρωση από την ιατρική ομάδα που παρακολουθεί την πορεία εξέλιξης της υγείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είναι ευδιάθετος και σήμερα το πρωί κινητοποιήθηκε με τη βοήθεια του θεράποντος ιατρού καθώς φυσιοθεραπευτή», καταλήγει η ανακοίνωση της Προεδρίας.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου-Αναστασιάδη: Ευχές για καλή ανάρρωση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: