Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έδωσαν εντολή για αλλαγή κατεύθυνσης, δήλωσε ο Κατσιφάρας

File Photo: Θα συνεχίσουμε από την αντιπολίτευση δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, που έχασε τις εκλογές. Φωτογραφία. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ
«Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έδωσαν σήμερα εντολή για αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης στην περιφέρεια», υπογράμμισε σε δηλώσεις που έκανε απόψε στην Πάτρα ο Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, «εμείς δώσαμε μια ωραία μάχη, έντιμα και καθαρά, με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια, έτσι όπως διοικήσαμε και την περιφέρεια από το 2011 και μετά.»

Όσον αφορά στο τι θα πράξει στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, είπε ότι «οι πολίτες μάς κατέταξαν στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης και θα είμαστε εκεί για να ελέγχουμε, αλλά και να στηρίζουμε τη νέα περιφερειακή αρχή, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας.»

Επίσης, πρόσθεσε ότι «θα είμαστε εκεί, ώστε να παρακολουθούμε βήμα -βήμα την υλοποίηση ενός δρομολογημένου σχεδιασμού, που με κόπο κατακτήσαμε για το αύριο της Δυτικής Ελλάδας.»

Ο Απόστολος Κατσιφάρας ευχαρίστησε «όλες και όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών».

Στη συνέχεια ο Απόστολος Κατσιφάρας συνεχάρη τον Νεκτάριο Φαρμάκη για την εκλογή του και του ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.»

Μάλιστα, αμέσως μετά, επισκέφθηκε τον Νεκτάριο Φαρμάκη στον εκλογικό του κέντρο και τον συνεχάρη από κοντά για τη νίκη του.

02/06/2019 22:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πάτρα, Ελλάδα

 

Μπαίνουμε στη μάχη των εθνικών εκλογών με μεγαλύτερο πείσμα, δήλωσε ο Κουτσούμπας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal