Ο Ρονάλντο πλέκει το εγκώμιο του Μέσι: Θα ήθελα να τον βλέπω να παίζει μια ζωή

Ο ποδοσφαιριστής Ρονάλντο. Photo via Twitter, @ronaldoofficial9




Υπόκλιση στον Λιονέλ Μέσι από τον Ρονάλντο. Ο διάσημος Βραζιλιάνος τόνισε χαρακτηριστικά, με αφορμή τα 32 χρόνια που συμπλήρωσε την Δευτέρα ο διάσημος Αργεντινός, πως θα ήθελε να τον βλέπει να παίζει μία ζωή.

  • «Πρώτα απ ‘όλα, του εύχομαι τα καλύτερα για τα 32 χρόνια του. Εύχομαι να ζήσει άλλα 100 χρόνια. Τι να πεις για τον Λιονέλ; Θα ήθελα να παίζει μία ζωή! Νομίζω ότι ο Μέσι είναι ένας παίκτης που γεννήθηκε για να διασκεδάσει τους ανθρώπους. Όμως πρέπει να πω ότι η σύγκριση των εμφανίσεών του με τη Μπαρτσελόνα και την Αργεντινή είναι μια αδικία. Πάντα προπονείται στο μέγιστο με τους συμπαίκτες του, αλλά στοιχηματίζω ότι ο Λιονέλ θέλει να δώσει ακόμη περισσότερα στην εθνική του ομάδα. Στα 32 του θα μπορούσε να αρνηθεί να συμμετάσχει στο Copa America, αλλά δεν το έκανε. Δεν πηγαίνει διακοπές για να είναι και πάλι με την ομάδα του και προσπαθεί να πάρει έναν τίτλο επειδή η Αργεντινή δεν έχει καταφέρει να πάρει για πολλά χρόνια», είπε το «φαινόμενο».

Στην συνέχεια, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Marca, μίλησε για το Μουντιάλ γυναικών: «Παρακολουθώ συχνά το ποδόσφαιρο γυναικών. Έχω δύο κορίτσια, 9 και 10 ετών και είναι ερωτευμένα με το ποδόσφαιρο. Διαβάζω όλες τις ειδήσεις γύρω από το ποδόσφαιρο γυναικών. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Μερικές φορές αρχίζω να παίζω με τα κορίτσια μου. Για να μου θυμίζει τι έκανα…», κατέληξε ο Ρονάλντο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Παυλόπουλος τίμησε τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που κέρδισαν το κύπελλο το 2004

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: