Ο πρίγκιπας Κάρολος γνώρισε τον James Bond και ξεναγήθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας

Ο πρίγκιπας Κάρολος μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ στα γυρίσματα της νέας ταινίας James Bond Photo via @vigmukesh




Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος περιηγήθηκε στο πλατό των Pinewood Studios στην Αγγλία, όπου γίνονται τα γυρίσματα της 25ης ταινίας James Bond με ξεναγό τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, Ντάνιελ Κρεγκ.

Κατά την επίσκεψή του ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ο μεγαλύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ και του πρίγκιπα Φίλιππου του Ηνωμένου Βασιλείου συνομίλησε με όλους τους ηθοποιούς, τον σκηνοθέτη και το κινηματογραφικό συνεργείο που δουλεύει για την παραγωγή της ταινίας και είδε από κοντά κλασσικά αυτοκίνητα και μάλιστα παρακολούθησε το γύρισμα μίας σκηνής.

  • “Στον πρίγκιπα παρουσιάστηκαν μερικά από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία από τον Ντάνιελ Κρεγκ” σύμφωνα με τον λογαριασμό στο Instagram της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας.
  • Ο Ντάνιελ Κρεγκ έδειξε στον πρίγκιπα και διάδοχο του βρετανικού θρόνου το εμβληματικό αυτοκίνητο του Bond, την Aston Martin DB5.

Την ανάρτηση συνοδεύουν φωτογραφίες του Τσαρλς και του Κρεγκ να ποζάρουν μπροστά από δύο κλασσικά αυτοκίνητα.

 

View this post on Instagram

 

The Prince of Wales today visited the James Bond set at Pinewood Studios in Buckinghamshire, the home of the 25th Bond film. #bond25 The Prince was shown some of the cars used in the film by Daniel Craig, who plays 007, and visited ‘M’s office with actor Ralph Fiennes and director Cary Joji Fukunaga. HRH was able to watch a scene being filmed on screens alongside actors Naomie Harris and Lashana Lynch. HRH also met ‏apprentices from the BFI who are working on the film. The BFI Film Academy runs 52 academies across the UK, giving young people the opportunity to learn about filmmaking. The Prince has been Patron of the BFI for 40 years and most recently visited the institute’s centre at London’s Southbank. Follow @clarencehouse for more.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Καρόλου για τον κινηματογράφο δεν είναι τυχαίο, καθώς επί 40 χρόνια είναι υποστηρικτής του Βρετανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου (ΒFI).

Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του πρωταγωνιστή της ταινίας, Ντάνιελ Κρεγκ, με αμυχές στο πρόσωπό του, οι οποίες όπως έγινε γνωστό, ήταν αποτέλεσμα makeup.

Αυτό καθησύχασε τους θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ, οι οποίοι βλέπουν τη νέα ταινία με τον προσωρινό τίτλο, “Bond 25”, να γυρίζεται μετ’ εμποδίων, μετά από μια σειρά ατυχημάτων.

Κατά την επίσκεψη στα Pinewood Studios, την περασμένη Πέμπτη, ο πρίγκιπας Κάρολος συναντήθηκε επίσης με τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα και τους ηθοποιούς Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις και Λασάνα Λιντς.

Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί και να χαιρετήσει τους σπουδαστές του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου που δουλεύουν στα γυρίσματα της ταινίας Bond.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επέστρεψε ο Ντάνιελ Κρεγκ ως “πράκτορας 007” στο τρέιλερ του “James Bond 25”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: