Νέο περιστατικό με την Μέρκελ να τρέμει δημοσίως: Της έδωσαν νερό [photos, videos]

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο Γερμανός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Στάινμπεϊερ, ο απερχόμενος Γερμανός υπουργός Δικαιοσύνης Κατάρινα Μπάρλι και ο υπουργός Δικαιοσύνης Κριστίνος Λάμπρεχτ κατά την παραλαβή των πιστοποιητικών διορισμού και απαλλαγής ως υπουργών Δικαιοσύνης στο Bellevue Palace στο Βερολίνο της Γερμανίας 27 Ιουνίου 2019. EPA,CLEMENS BILAN




Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες η Άνγκελα Μέρκελ εθεάθη δημοσίως να τρέμει, σε εκδήλωση με τον Γερμανό πρόεδρο Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ και με αφορμή την αποχώρηση της υπουργού Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ για το Ευρωκοινοβούλιο.

Η 64χρονη καγκελάριος της Γερμανίας, όπως φαίνεται σε βίντεο άρχισε και πάλι να τρέμει, ενώ προσέτρεξαν να της προσφέρουν νερό.

Εκπρόσωπός της εμφανίστηκε καθησυχαστικός και δήλωσε ότι η Μέρκελ θα μετάσχει κανονικά στους G20 στην Ιαπωνία και θα παραστεί και στην ορκωμοσία του νέου υπουργού Δικαιοσύνης.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σε νέο περιστατικό “τρέμουλου”. EPA, CLEMENS BILAN

«Ολα θα γίνουν κατά το πρόγραμμα. Η καγκελάριος είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως το τρέμουλο φαίνεται να είναι σε μικρότερο βαθμό, σε σχέση με αυτό της 18ης Ιουνίου, κατά την υποδοχή του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο και το είχε αποδώσει σε αφυδάτωση.

Υπενθυμίζεται ότι τις ημέρες αυτές η Γερμανία πλήττεται από έντονο κύμα καύσωνα.

HellasJournal

Ο Ολλανδικός σιδηρόδρομος αποζημιώνει όσους επιζώντες του Ολοκαυτώματος μετέφερε σε στρατόπεδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: